Хочеш схуднути? Спитай у Міші, як

03.07.2009
Хочеш схуднути? Спитай у Міші, як

Бродський у Женеві чекає на свої два мільйони. (Фото з інтернет–блогу Бродського.)

Чого тільки не зробить людина за два мільйони доларів! Михайло Бродський, бізнесмен, голова партії «Яблуко», відомий країні своєю вагомістю, тобто вагою, схуд на 17 кілограмів. Про це сам Бродський написав у «Живому журналі». Читачам інтернет–павутини він зізнався, що худнув не просто так (хоч, звісно, і сам хотів полегшити свої 144 кг ваги тіла й набратися здоров’ям від того), а побився об заклад на гроші. Другий учасник парі, як виявилося, — олігарх Ігор Коломойський. Коломойський, за словами Бродського, заклався, що теж худнутиме: зі своїх 104 кіло обіцяв «перейти» на 90. Ціна дружньої суперечки — 2 млн. доларів.

З одкровень Бродського у «Живому журналі» випливає таке: «спірники» мусили показатися один одному 1 липня в Женеві і, мабуть, зважитися. Та Коломойський не прибув. Відтак «худий» його візаві самотньо постав перед квітковим годинником на берегах Женевського озера, тримаючи в руці свіжу «Тріб’юн де Женев» — щоб можна було розгледіти дату. «Хто не прибув — програв. Хто не розрахувався — фуфлижник», — підбурює свого тепер уже боржника Бродський. І пишається, як мужньо вів наступ на зайву вагу, як і нині для підтримки форми долає по 10 тисяч кроків щодня і намагається, хоч воно й тяжко, сидіти на овочевій дієті.

Схуднення — одна з найяскравіших і найдорожчих акцій пана Михайла за останні роки. Раніше в нього були важливі оборудки і політичні кроки, та не кожен же на два мільйони доларів!