Тату, а справедливість існує?

Тату, а справедливість існує?

Після таких матчів укотре переконуєшся у справедливості прописних футбольних правил: «грати потрібно до останньої хвилини» та «перемагає сильніший». У середу на «Стемфорд Брідж» місцевий «Челсі» зарано повірив у свою перевагу, а відтак і перемогу. І був покараний, пропустивши на передостанній доданій хвилині.

Безвідповідальні успіхи

Безвідповідальні успіхи

Щорічні хокейні форуми під назвою «чемпіонат світу» цілком можна вважати лакмусовим папірцем ставлення до цього виду спорту в тій чи іншій країні. Якщо найкраща команда України, «Сокіл», проводить свої матчі в «супермаркеті», то закономірно, що на них ходить лише по кілька сотень фанатів, а національна збірна виступає в другому дивізіоні. Тим часом колись рівна з нами за класом Латвія добилася права провести світову першість, пробилася на Олімпійські ігри, а тепер — і в чвертьфінал світового чемпіонату, що триває у Швейцарії. За реальної підтримки національної федерації на турніри за кордоном їздять тисячі латвійських уболівальників.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Йосип Пеняк: Дошка — це ціла культура

Йосип Пеняк: Дошка — це ціла культура

Навряд чи хтось в Україні донедавна сприймав сноубординг як серйозний вид спорту. Покататися взимку у Протасовому Яру в Києві чи в Карпатах — це можна для забави, а от про успіхи вітчизняних «дошкарів» на міжнародній арені нічого не чути. Усе змінилося минулої зими, коли уродженець Закарпаття Йосип Пеняк почав набирати бали на етапах Кубка світу, а пізніше й узагалі замахнувся на олімпійську ліцензію — потенційно першу для України в цьому виді спорту. Спіймавши Йосипа під час його приїзду до Києва, кореспондент «УМ» розпитав спортсмена про власне сноубординг, особливості минулого сезону та плани на майбутнє.

Всі статті рубрики