І все–таки вона існує

І все–таки вона існує

Уряд не лише на словах бореться з кризою, хоч опозиція і звинувачує його в протилежному. У цьому на вчорашній прес–конференції запевнила Юлія Тимошенко. «Я знаю верески опозиції про те, що не існує антикризової програми. Хочу зазначити, що з початку цього року і наприкінці минулого була ухвалена ціла низка антикризових законів», — нагадала Прем’єр–міністр, уточнивши, що йдеться про комплексний антикризовий закон, розглянутий одночасно з законом про Державний бюджет на 2009 рік, а також закони про антикризові заходи в будівельній галузі, аграрному секторі та авіабудуванні. Тож «вона (антикризова програма. — Ред.) існує, вона ідентична антикризовим програмам інших країн, і ми її сьогодні виконуємо, хоча боротьба з кризою дається важко».

То були бомжі!

То були бомжі!

Тоді як столична міліція збилася з ніг, шукаючи голову ГО «Щит» Олександра Ємчука, підозрюваного в організації погрому наметового містечка громадської ініціативи «Геть усіх!» 20 березня на майдані Незалежності, він позавчора спокійно провів прес–конференцію. Після чого дав правоохоронцям себе затримати. Навколо інформагенції УНІАН зібралося чимало бійців «Беркута» — ймовірно, оцікуючи серйозного опору від активістів «Щита» — громадської організації, створеної ветеранами спецпідрозділів силових структур. Утім ні пан Ємчук, ні його соратники жодного опору не чинили і поїхали з правоохоронцями.

І на нашій «трубі» буде свято

І на нашій «трубі» буде свято

Хоча хвіст у ведмедя короткий, та все ж, коли його притиснути, то болить. Реакція Росії на підсумки конференції про модернізацію української газотранспортної системи у Брюсселі виявилася бурхливою. У Москві хворобливо переживають втрату теоретичних шансів узяти під контроль українську «трубу». А також ревнують до Європи, яка назвала Україну перспективним партнером із транзиту газу, — це сигнал про відмову ЄС від альтернативних газопроводів, що, за попередніми планами, мають пролягти в обхід нашої держави.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики