Двічі фальшивий Джеймс Бонд

Двічі фальшивий Джеймс Бонд

Не встигла вщухнути історія з фальшивим полковником СБУ з Кременчука, про яку нещодавно писала «УМ», як з’явився черговий псевдодіяч шпигунського відомства. Днями на польсько–українському кордоні на пункті «Шегині» «взяли» незвичного «пасажира», котрий одночасно виявився псевдоагентом СБУ та Інтерполу. Як повідомила прес–служба прикордонників, ситуація, на перший погляд, була цілком рядовою — серед білого дня на пропускний пункт приїхав «Фольксваген». Водій планував оформити відповідні документи та й спокійно виїхати до сусідньої Польщі. Щоправда, для цього вирішив оминути чергу й використати смугу спрощеного контролю, так званий «зелений коридор», котрим зазвичай їздять «блатні» категорії українських громадян — дипломати, депутати і, зрозуміло ж, представники спецслужб.

За «Фас!» — дев’ять років

За «Фас!» — дев’ять років

Рішення, ухвалене Амур–Нижньодніп­ров­ським судом Дніпро­пет­ровська, відразу потрапило до розряду безпрецедентних. Бо справді, аналогів в Україні ще не було. Як визнала Феміда, собака, який належить 41–річному мешканцю обласного центру Сергієві Сулимі, загриз до смерті його сусіду Федора Касаткіна. До того ж кавказьку вівчарку нацькував на жертву сам господар. Як розповідають сусіди, обоє чоловіків здавна приятелювали. А потім через щось почали конфліктувати. Зрештою, Сулима відшмагав Касаткіна металевим прутом, заподіявши йому, як визначили експерти, тілесні ушкодження середньої важкості.

Кредит «на халяву»

Кредит «на халяву»

В одній із філій банку в Кіровограді начальник відділу на підставі фіктивних документів допоміг отримати кредит приватному підприємцю. Як повідомили в прес–службі облпрокуратури, кредит видав начальник сектору заставних операцій філії комерційного банку.

Плюшевий ведмедик для дитини

Плюшевий ведмедик для дитини

Трагедія сталася в селі Михайлівка Драбівського району Черкаської області. Як розповідає начальник місцевого райвідділу міліції Валентин Олабін, коли о третій ночі правоохоронці отримали повідомлення про вбивство дворічної дівчинки, вони відразу навіть не повірили в реальність такого жаху, думали, що хтось бешкетує. Проте це виявилося жахливою правдою. Слідчо–оперативній групі, котра терміново виїхала в Михайлівку, люди розповіли, що тієї ночі селом бігав напівроздягнений чоловік, гамселив у двері та вікна і кричав, що зарізав свою онуку.

І квартира моя кримінальна...

І квартира моя кримінальна...

55–річний військовий пенсіонер Д. з Ізяслава нічим особливим у невеличкому райцентрі не виділявся. Аж поки місцеві жителі не помітили його підвищений інтерес до дівчаток–підлітків. Про свої підозри повідомили міліцію. Правоохоронці, котрі завітали до помешкання колишнього офіцера, були дуже здивовані побаченим.

Всі статті рубрики