Імпічмент, як писана торба

Імпічмент, як писана торба

Проголосувавши за відставку Володимира Огризка з посади міністра закордонних справ, Блок Тимошенко, з одного боку, виконав свої зобов’язання перед Кремлем, а з іншого — зробив черговий крок на зближення з Партією регіонів. Такої думки дотримуються і незалежні оглядачі, і колеги БЮТ у всіх частинах фракції «Наша Україна — Народна самооборона». І припускають, що надалі будуть зміни до Конституції та бодай спроба оголосити імпічмент Вікторові Ющенку.

Прокурор «під ковпаком»?

Прокурор «під ковпаком»?

Заступник Генерального прокурора Ренат Кузьмін написав рапорт на ім’я Генерального прокурора про незаконне прослуховування його телефонних розмов, повідомляє «Українська правда».

«Диктатура від БЮТ»

«Диктатура від БЮТ»

Скасування Верховною Радою дострокових виборів до Тернопільської обласної ради буквально за лічені дні до того, як вони мали відбутися, спричинило однозначну реакцію учасників виборчого процесу. На прес–конференції у тернопільському прес–клубі представники об’єднання «Свобода», партії «Єдиний центр» та «Пори» були єдиними у своєму твердженні: причиною став страх Блоку Тимошенко зазнати на цих виборах нищівної поразки, а отже, визнати стрімке падіння свого рейтингу на Західній Україні.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Формула щастя леді Ю

Формула щастя леді Ю

Незважаючи на напружені події вчорашнього парламентського дня, однією з «найгарячіших» тем середи залишалося те, що відбулося напередодні. Позитивне голосування Верховної Ради за відставку міністра з президентської квоти не на жарт збурило український політикум і викликало хвилювання навіть у фракції Блоку Тимошенко, яка вже давно зарекомендувала себе як безвідмовний загін маріонеток, міцно прив’язаних ниточками до своєї лідерки.

Не керівна і не спрямовуюча

Не керівна і не спрямовуюча

«Важкі часи» для партії «Народний союз «Наша Україна» тепер означають не просто зниження рейтингу, відплив членів та керівників обласних організацій. Починаючи з вівторка, у центральному офісі НСНУ на київському Подолі відімкнули електроенергію та опалення. Керівництво виконкому, зібравши співробітників, повідомило, що всі вільні й можуть розходитися додому. Коли приходити знову? «Сказали, що будь–яка інформація з цього приводу буде повідомлена в телефонному режимі», — поділився інформацією з сайтом «Українська правда» неназваний працівник розпущеного виконкому.

Всі статті рубрики