Намалюємо — і нехай міняють!..

Намалюємо — і нехай міняють!..

У вихідні американський долар установив черговий рекорд України: блискуче подолав іще один психологічний бар’єр — на цей раз ним стала позначка «9 гривень». У понеділок у деяких київських обмінниках долар продавали вже навіть за 9,5 гривні.

А ти записався добровольцем?

А ти записався добровольцем?

За крок до весни і за півкроку до відключення котелень у Донецьку, нарешті, знайшли ефективний спосіб протистояння опонентам–газопостачальникам. Тут вирішили захищати котельні силами приватних охоронних фірм, а також залучати добровольців із місцевої молоді. Про це в Донецьку на семінарі «Захист законних прав громадян у сфері комунальних послуг», організованому місцевою владою, заявив народний депутат України Борис Колесников. «Уряд і НАК «Нафтогаз України» порушують закон про теплопостачання, який не передбачає відключення газу в період опалювального сезону, — обурюється один із лідерів ПР. — Тому потрібно з допомогою «Союзу молоді регіонів» повернутися до створення добровільних народних дружин».

Краса — у «ВІА Грі»

Краса — у «ВІА Грі»

Конкурс «Міс Україна–Всесвіт» замість традиційного Палацу «України» пройшов у концерт–холі Freedom. Як попередньо пояснила власниця конкурсу Олександра Ніколаєнко, приміщення довелося змінити через проблеми з газом і недостатнє обігрівання залу.
До фіналу увійшло 15 дівчат. Серед них найбільші овації зривали донька Ольги Сумської та Євгенія Паперного 18–річна Антоніна Паперна та екс–учасниця гурту «ВіаГра» 25–річна донеччанка Христина Коц–Готліб. За корону також боролися Олександра Каспірович, Марія Якимчук, Світлана Безкоста, Яна Маловська, Тамара Богатирьова, Світлана Козиренко, Маргарита Чорнокондратенко, Тетяна Неуструєва, Марина Хорольська, Катерина Антоненко, Катерина Ветчинкіна, Оксана Маломуж і Анна Лапенко. Панянок оцінювало журі у складі міс Всесвіт–2008 Даяни Мендос, президента конкурсу «Міс Всесвіт» Пола Шугарта, російських акторів Сергія Жигунова та Світлани Світличної, самої Олександри Ніколаєнко та сина мільярдера Дональда Трампа — Еріка. Ніколаєнко на конкурс прийшла зі своїм чоловіком, американським мільярдером Філом Раффіном, який сидів у залі з сестрою Саші.

«Артек» кличе і взимку

«Артек» кличе і взимку

Сьогодні у дитячому центрі «Артек» відкриють першу цього року зміну. Ще вчора до «Артеку» прибуло 200 дітей із Київської, Одеської, Сумської та Закарпатської областей. Усього очікують 1550 дітей з усієї України. «Цієї зміни, яка триватиме до 16 березня, до табору приїдуть сироти, напівсироти, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, — сказала «УМ» Олена Мех, керівник прес–служби ДЦ «Артек». — Для цього Міністерство у справах сім’ї, молоді та спорту перерахувало необхідну суму для оздоровлення дітей та для часткового погашення заборгованості за кредитами». За словами Олени Мех, ця сума становила менше десяти відсотків від обіцяної урядом. Нагадаємо, нещодавно уряд вирішив виділити 60 млн. грн. для дитячого центру.

«Окрилена» міліція

«Окрилена» міліція

Повідомлення про підпільного авіаконструктора було мало не сенсаційним. Обласна прокуратура засвідчила, що його виявили співробітники Головного управління з боротьби з організованою злочинністю МВС України, проводячи перевірку за поданням Сумської транспортної прокуратури. В офіційній інформації йшлося, що 46–річний житель Охтирки Г., залучивши до незаконної діяльності інших осіб, організував цех із виготовлення одномоторних літаків типу «Зодіак 601» у приміщеннях приватних гаражів, розташованих у цьому райцентрі. У порушення чинного законодавства, не маючи відповідного сертифікату, він змайстрував повітряну машину з метою подальшої її реалізації. Орієнтовна ціна такого апарата — близько 30 тисяч доларів.

Нічний «заліт» «Беркута»

Нічний «заліт» «Беркута»

За інформацією прес–служби Меджлісу кримськотатарського народу, у неділю близько першої години ночі (!) до будинку Хаїрова по вулиці Робоча, 1в, у селищі Мирне Сімферопольського району ввірвались понад десять озброєних співробітників «Беркута». Далі наводиться свідчення Ейваза Хаїрова, сина господаря будинку: «Почувши надворі шум, подумав, що зловмисники намагаються викрасти метал. Не вмикаючи світла в будинку, підійшов до вхідних дверей... Одразу побачив людину в масці, камуфляжній формі й із наведеною на мене зброєю. Я різко зачинив двері й побіг у кімнату. Позаду себе почув звуки вибитих дверей, розбитого скла, крики. Мене повалили на підлогу, засипану уламками розбитого вікна, заломили руки, кілька разів ударили ногами і прикладами зброї по попереку, спині...».

Всі статті рубрики