Пухкенька? Гарненька!

Пухкенька? Гарненька!

Відома американська співачка й актриса Джессіка Сімпсон може собою пишатися — останніми тижнями за частотою згадок у пресі її ім’я побило всі рекорди. Навіть про нового президента Барака Обаму, здається, писали не так часто — принаймні якщо йдеться про жовті видання. А досить пристойний тижневик US Weekly у тиждень інавгурації Обами навіть поміняв обкладинку, на якій мав бути свіжоспечений глава держави, на фото Джессіки. А все через те, що улюблена у США білявка… потовщала.

Зіграв у «ящик»

Зіграв у «ящик»

Дивитися телевізор — шкідливо. Недарма останнім часом дедалі більше людей з гордістю заявляють, що позбулися свого «ящика» або принципово його не вмикають. Але тих, хто не уявляє собі життя без того блакитного екрана, усе ж більше.

Бетмен загинув. Хай живе Бетвумен!

Бетмен загинув. Хай живе Бетвумен!

Перший комікс про Бетмена (Людину–кажана) з’явився в США ще 1939 року. Його створили художники Боб Кейн та Білл Фінгер. Героєм розповіді був бізнесмен–мільярдер Брюс Уейн, який удень займався своїм бізнесом та причаровував жінок, а вночі перетворювався на Людину–кажана, що розправлялася з різноманітними негідниками і вершила справедливість у місті Готем–Сіті (прототип Нью–Йорка). Життя Бетмена було довгим та щасливим: видавництво «Детектів Комікс» видавало чергові книжки про його пригоди, Бетмен був героєм телесеріалів, мультсеріалів, комп’ютерних ігор та десятка повнометражних художніх фільмів. За популярністю з Бетменом у США та світі міг позмагатися хіба що Супермен.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Після того, як Прем’єрка Тимошенко піддала нищівній критиці мера Черновецького, він змінив орієнтацію. Тепер Леонід Михайлович любить не бабусь, а дідусів.

Всі статті рубрики