Пухкенька? Гарненька!

14.02.2009
Пухкенька? Гарненька!

Хоча бути «пампушкою» — теж непогано, Джессіка вправляється на роликах.

Відома американська співачка й актриса Джессіка Сімпсон може собою пишатися — останніми тижнями за частотою згадок у пресі її ім’я побило всі рекорди. Навіть про нового президента Барака Обаму, здається, писали не так часто — принаймні якщо йдеться про жовті видання. А досить пристойний тижневик US Weekly у тиждень інавгурації Обами навіть поміняв обкладинку, на якій мав бути свіжоспечений глава держави, на фото Джессіки. А все через те, що улюблена у США білявка… потовщала.

З’явившись на концерті у Флориді, доти струнка краля вразила прихильників своїми пишнішими, ніж зазвичай, формами. Знімки «огрядної» Сімпсон одразу облетіли пресу, де спалахнула дискусія про те, чи варто Джес худнути. Колеги по шоу–бізнесу і навіть її колишній чоловік Нік Лейчі почали висловлюватися на захист співачки — мовляв, головне, щоб вона добре почувалася, а зовнішній вигляд — вторинне. Зазомбована модельними ідеалами громадськість — навпаки, обурено закликала зірку скинути зайві кіло.

Сама Джессіка довго терпіла й на закиди не відповідала. Щоправда, таки трохи схудла. Але критикам вирішила відповісти інакше, і теж не словом, а ділом. Сімпсон оголосила, що, незважаючи на кризу, розширює свій бренд модного одягу. І тепер випускатиме гарне вбрання, спідню білизну й піжами не лише для щасливих власниць модельних параметрів, а й для «пампушок».

«Я створю такий одяг, який ідеально сидітиме на будь–якій фігурі», — попереджає актриса. — Кому, як не мені, знати, як невдале вбрання може завадити жінці відчувати себе привабливою. І знаю, що прикрашає жінку. Повірте, тепер я точно уявляю, що допоможе пухкенькій дівчині виглядати ідеально і бути впевненою в собі!»