Зіграв у «ящик»

14.02.2009

Дивитися телевізор — шкідливо. Недарма останнім часом дедалі більше людей з гордістю заявляють, що позбулися свого «ящика» або принципово його не вмикають. Але тих, хто не уявляє собі життя без того блакитного екрана, усе ж більше. І, мабуть, найзапеклішим із таких телеманів є канадець Суреш Жоакім, який уже вдруге потрапив до Книги рекордів Гіннесса як найзавзятіший телеглядач. Чоловік безперервно витріщався в телевізор протягом 72 годин, покращивши попередній (свій власний) рекорд на 2 години 12 хвилин.

Як повідомляє агенція «Ассошіейтед пресс», за ці три доби рекордсмен випив близько 30 чашок кави і запевняє, що почувався досить непогано. До речі, «марафон» проходив не в Канаді, а в Стокгольмі, оскільки спонсором чергового досягнення Жоакіма став шведський телеканал TV4.

Раніше канадський телелюбитель прославився ще і як кіноглядач: у жовтні минулого року він разом із німкенею Клаудією Ваврою встановив рекорд із безперервного перегляду кінофільмів, переглянувши 57 стрічок за 123 години.