Що б таке зробити, щоб була робота?

Що б таке зробити, щоб була робота?

Секретаріат Президента закликає Кабінет Міністрів терміново розробити зміни до Державного бюджету на 2009 рік. Інакше сильно постраждають бюджети регіонів. Як заявив на брифінгу заступник голови СП Роман Безсмертний, доходні показники в держбюджеті завищені.

«Копав яму» Степаненко...

«Копав яму» Степаненко...

Депутати Бердянська поста­вили крапку у тривалому конфлікті між міським головою Євгеном Шаповаловим, який під час виборів до Верховної Ради очолював місцевий штаб «НУНС», і секретарем міськради Анатолієм Степаненком, висуванцем Партії регіонів. «Степаненко як секретар міськради втратив зв’язок із найчисельнішою фракцією, і ми виключили його з партії, — повідомив «УМ» за кілька хвилин до сесії Сергій Кальцев, один із керівників Запорізької обласної організації ПР. — Не працював Степаненко і на консолідацію з командою мера, що в період кризи вкрай необхідно. Мотиви для відставки Шаповалова, якою він активно займався, не обґрунтовані, а видумані й емоційні».

Русини риссю до Росії...

Русини риссю до Росії...

Власне, з такими внутрішніми «друзями», як у нас, не потрібно і зовнішніх «ворогів». Розірвати Україну на «за» і «проти», на кольори та прапори — з цим завданням успішно справляються й Президент із Прем’єром, чублячись скрізь і завжди. Проте Росія нам допомагає. І не лише газом. Вона опікується й нашими «сімейними» справами — русинами зокрема. Здавалось, що цю тему ми вже «проїхали», тим паче після «каральних» акцій СБУ, яка порушила кримінальні справи проти ватажків русинського руху. Але ні. «Політичне русинство» все ніяк не вгамується.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Круто» згадали Крути

«Круто» згадали Крути

До подій 91–річної давнини під Крутами, як і до багатьох інших сторінок української історії, в Донецьку ставлення, м’яко кажучи, неоднозначне. Щоправда, серед представників молодшого покоління таки з’являються «білі ворони», чия позиція відрізняється від позиції пересічних донеччан. Та справа ця не дуже вдячна. У чому й переконує спроба вшанувати героїв Крут, до якої позавчора ввечері вдалися активісти місцевого осередку всеукраїнської громадської організації «Патріот України».

Всі статті рубрики