Земля безстрашних

Земля безстрашних

Харківська дітвора продовжує дивувати світ своєю мужністю. Ще не забулася зворушлива історія Насті Овчар, яка винесла з пожежі меншу сестру, як аналогічний випадок трапився знов–таки на Харківщині, в місті Мерефа. У цьому випадку півторарічну Віку винесли на подвір’я з палаючого будинку її двоє сестер. Дякуючи щасливому збігові обставин, кмітливі дівчатка, на відміну від своєї героїчної землячки, не постраждали.

Міняйло Добкін

Міняйло Добкін

Депутати харківської обласної та міської рад знову влаштували ідеологічний шабаш навколо пам’ятного знака, встановленого на честь 50–річчя УПА в Молодіжному парку. Спочатку «обласні» одноголосно (утрималося лише п’ятеро, проти не був ніхто. — Авт.) запропонували «міським» дозволити демонтаж ідеологічно неблагонадійного, з їхньої точки зору, каменя. А потім «міські» рясною кількістю рук підтримали пропозицію «обласних».

Смерть на Різдво

Смерть на Різдво

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Минулої ночі в містечку Яворів, що на Львівщині, трапилася біда. Після Різдвяної служби Божої люди поверталися з місцевого костелу, аж раптом у родину Федорців в’їхав бус. До власного будинку людям залишалося дійти буквально кілька метрів...

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Чорний день біля Чорного моря

Чорний день біля Чорного моря

Наприкінці вчорашнього дня, швидше за все, мали остаточно осягнути й окреслити масштаби безпрецедентної трагедії на євпаторійській вулиці Некрасова, 67. Тобто коли рятувальники повністю вручну і за допомогою крана розберуть весь завал і виконають свою сумну місію — дістануть геть усі тіла загиблих. Окрім тих дев’ятнадцяти (і серед них двоє дітей), що до вечора були доправлені до моргу судово–медичної експертизи, під фрагментами зруйнових альмінських блоків і плит перекриття цієї п’ятиповерхівки могли перебувати, за деякими даними, більше півсотні людей. Водночас у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій попередньо називали іншу цифру. «Наразі сподіваємося, що під завалами перебуває не більше 20 осіб», — повідомив «УМ» близько 18.00 начальник прес–служби МНС Ігор Кроль. Врятувалася 21 особа, з них п’ятеро наразі перебувають у медичних закладах Євпаторії та Сімферополя. Двоє — у вкрай важкому стані, у тому числі жінка, якій ампутовано кінцівки.

Всі статті рубрики