Там, де бульдозер не пройде

Там, де бульдозер не пройде

На Донеччині побутує сміливе припущення щодо майбутніх пікетувань «чорнобильцями»–ліквідаторами приміщень владних структур чи Пенсійного фонду. Подейкують, років через два–три у пікеті стовбичитиме й... спеціальний робот.

Іспит на милосердя

Іспит на милосердя

Нещодавно міський голова Тернополя Роман Заставний та ректор Тернопільського медичного університету Леонід Ковальчук уклали договір, згідно з яким в обласному центрі має незабаром прижитися новий і, безперечно, потрібний різновид волонтерської діяльності.

Три і всі — «центральні»!

Три і всі — «центральні»!

Новорічні розваги та хороводи лучани цього року не водитимуть довкола центральної міської ялинки, що традиційно встановлювалася на Театральному майдані міста біля обласного драмтеатру і пам’ятника Лесі Українці.

Українофоби + бомжі = російська школа?

Українофоби + бомжі = російська школа?

В Одесі триває судовий процес, спричинений новою спробою місцевих українофобів, передусім членів депутатських груп і фракцій «Родіна», «Не так!» та Партії регіонів, змінити статус української, російської та інших мов навчання у школах міста — заблокувати реалізацію норм закону про мови і статті 10 Конституції України про державну мову навчання і виховання у місцевих навчальних закладах.

Брехнею не зігрієшся...

Брехнею не зігрієшся...

Сьогодні мешканці багатостраждальних 33, 40 та 55 мікрорайонів Луцька з ностальгією згадують теплий місяць жовтень, коли після тримісячної перерви в їхні домівки подали гарячу воду і вчасно почали опалювальний сезон.

Всі статті рубрики