«Український Лувр» японського архітектора

«Український Лувр» японського архітектора

Другого грудня «український Лувр» віддали в руки японцям: із 133 учасників міжнародного архітектурного конкурсу на кращий проект комплексу «Мистецький арсенал» журі віддало перше місце роботі японського бюро «Арата Ізозакі».

Ліки будуть!

Ліки будуть!

У вівторок близько двох з половиною тисяч мітингувальників, представників Херсонської та Миколаївської спілки підприємців фармацевтичної галузі, вимагали скасувати три постанови Кабміну.

Море по коліна

Море по коліна

Працівники Одеської міської автоінспекції затримали 17–річного сина депутата обласної ради Юрія Печерського, котрий на батьковому «Лексусі» здійснював «автомобільний променад» зустрічною смугою міської автомагістралі.

Проженемо з преси біса!

Проженемо з преси біса!

«Новомедіа» запропонувала храмам здійснити спеціальну молитву за ЗМІ так само, як сьогодні моляться за інші сфери життя. «Ми віримо, що Україна перебуває на порозі нового, більш сильного Божого рятівного втручання в її історію.

Не мовчи — говори по–нашому

Не мовчи — говори по–нашому

«Існує об’єктивний зв’язок між станом мови і суспільства. Хвора мова сигналізує про те, що нація нездужає. І те, що відбувається нині, свідчить про недугу суспільства: ми не чуємо один одного, наші вчинки суперечать між собою». Так міністр культури Василь Вовкун розпочав прес–конференцію «Державна мова: на шляху до системних реформ».

Краватки для Саакашвілі

Краватки для Саакашвілі

Відгомін п’ятиденної кавказької війни, схоже, й досі продовжує надихати (або ж хтось дає на це чітку команду зовні) «на подвиги» активістів проросійських організацій міста моряків і конкретно найбільш «просунутої» з них — «Російської общини Севастополя» під орудою Тетяни Єрмакової.

Всі статті рубрики