Канонада з Новобогданівки

Канонада з Новобогданівки

Ця кримінальна справа, яку кілька років розглядав військовий суд Дніпропетровського гарнізону, своєю масштабністю не вражати не могла. 2151 потерпілий, 180 томів зібраного матеріалу, понад два мільярди 296 мільйонів гривень заподіяних збитків тільки державі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кому вниз?

Кому вниз?

Незабаром біля театру імені Лесі Українки йтиме п’єса тієї ж таки Лесі Українки під назвою «В катакомбах». Сюжет такий: що терплять християни в місті, де правителі служать іншим богам. Режисура — Київради.

Самостріл на відео

Самостріл на відео

Можливо, той трагічний інцидент, що трапився наприкінці минулого тижня просто в черговій частині джанкойського райвідділу, так і залишився б під відомчим «сукном». Витік інформації стався на прес–конференції прокурора Криму Володимира Бойка.

Свято прийшло і в родину сажотруса

Свято прийшло і в родину сажотруса

Учора Президент України Віктор Ющенко з робочою поїздкою побував на Волині. Главу держави волиняни чекали ще в серпні на відкриття школи–інтернату для глухих дітей у княжому Володимирі–Волинському, яка є однією з найкращих в Україні.

Запам’ятайте його таким!

Запам’ятайте його таким!

На початку тижня Мінфін України провів нараду з банкірами з приводу введення нового механізму погашення кредитів. Засідання стало своєрідною реакцією на заклики комерційних банків з приводу того, аби дер­жава втрутилася у проблему непогашення кредитів.

Індульгенція для міняйла

Індульгенція для міняйла

Ситуація у фінансовій сфері набуває нових рис невизначеності. Національний банк України вирішив наступити на горло самому собі й скасувати жорсткі норми, які сам запровадив кілька тижнів тому. Йдеться про коридор 1,5 відсотка до офіційного курсу, від якого можна було відхилятися банкам, які працювали з доларом.

Всі статті рубрики