Папа Карло Барака Обами

Папа Карло Барака Обами

Коли президентська кампанія лише збиралася стартувати, він заявив, що не буде брати в ній участі, хоча його послугами активно цікавилися чотири висуванці від Демократичної партії, його колишні клієнти. Але коли почув, що Обама вирішив кандидуватися, то вже не міг сказати «ні». Коли Барак Обама в 45–ту річницю легендарної промови Мартіна Лютера Кінга «Я маю мрію» приймав номінацію як єдиний кандидат від своєї партії перед 80 тисячами осіб на стадіоні міста Денвер, то його головний стратег стояв обабіч і плакав. Це він, Девід Аксельрод, «зробив» Обаму.

Рок–н–рольний президент

Рок–н–рольний президент

Американські ЗМІ сходяться на думці, що новообраний президент Барак Обама — така ж харизматична фігура, як найбільші зірки рок–музики. Він перший з американських президентів, хто відверто визнає, що віддає перевагу популярним музичним жанрам. І ця любов взаємна, оскільки більшість американських та світових виконавців рок–музики та джазу підтримали чорношкірого сенатора на виборах. Таким чином, вони привернули на його бік симпатії та голоси мільйонів молодих виборців.

Пострілами президентів лякали,

Пострілами президентів лякали,

Влада Південної Осетії вчора визнала, що президентів Польщі Леха Качинського та Грузії Михаїла Саакашвілі справді лякали прикордонники, стріляючи в повітря. За словами Ірини Гаглоєвої, міністра невизнаної республіки з питань преси та інформації, коли кортеж під’їхав до прикордонного поста, його охоронці заявили, що президенти бажають потрапити в Ахалгорі, на територію Південної Осетії.

Вища проба — британська

Вища проба — британська

Позавчора ввечері в Нью–Йорку відбулася 36–та церемонія вручення міжнародних «Еммі» — найвищих у світі нагород за телевізійну продукцію (американська телепродукція нагороджується окремо). Переможців у десяти категоріях визначають таємним голосуванням більш ніж 600 членів Телевізійної академії, які репрезентують понад 400 телекомпаній із 70 країн світу. Цього року тріумфували британці, які перемогли в семи категоріях.

Сирота невиїзна

Сирота невиїзна

16–річна Таня Козиро, через яку ще влітку спалахнув скандал між Білоруссю і США, позавчора повернулася на батьківщину. Попереднє рішення дівчинки залишитися в США в прийомній сім’ї має дуже серйозні наслідки — тепер виїзд за кордон на оздоровлення майже неможливий для всіх білоруських дітей–сиріт.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики