«Наші» — самі по собі

«Наші» — самі по собі

Позавчора ввечері відбулося засідання фракції «Наша Україна — Народна самооборона». Обговорювали ситуацію в парламенті у зв’язку з відставкою Арсенія Яценюка, а також формат майбутньої більшості. Після того як альянс Партії регіонів, комуністів, Блоку Литвина та групи людей Віктора Балоги проголосував за відставку спікера, з’явилася перспектива, що БЮТ і «НУНС» знову разом опиняться в опозиції або, можливо, утворять нову коаліцію за участі Литвина. Та, попри спільність проблем, «нашоукраїнці» відмовилися йти на коаліцію з «тимошенківцями». Народний депутат Ярослав Кендзьор розповів «УМ», що за цю пропозицію (формування коаліції з БЮТ, «НУНС» і БЛ) проголосували тільки семеро депутатів.

Лідер із багатьма невідомими

Лідер із багатьма невідомими

Втративши крісло Голови Верховної Ради, Арсеній Яценюк не впадає у відчай, а збирається активно штурмувати політичне поле з новим проектом. В ефірі «5–го каналу» екс–спікер парламенту повідомив, що вже починає серію регіональних поїздок — «для того, щоб сформувати основний кістяк політичної сили». «Це та справа, на яку піде не місяць, не два і не три, — зауважив Яценюк. — Це неймовірні складнощі, у першу чергу пов’язані з людьми. Треба донести ідеї, треба знайти команду».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Повний Баку палива

Повний Баку палива

Найближчим часом буде презентовано остаточне техніко–економічне обґрунтування проекту Євро–Азійського нафтотранспортного коридору (ЄАНТК), який, за планами, має пройти Україною по нафтопроводу «Одеса—Броди». «Переконаний, у грудні ми будемо свідками повноцінної презентації ТЕО по всьому маршруту даного нафтопроводу і буде поставлена ясна крапка щодо перспектив цього проекту», — сказав Президент України Віктор Ющенко, виступаючи на пленарному засіданні IV Енергетичного саміту, який відбувся у столиці Азербайджану Баку. Попередній саміт проходив у травні в Києві.

Всі статті рубрики