Продублюйте, будь ласка

Продублюйте, будь ласка

Останні три тури для одного з несподіваних лідерів, донецького «Мета­лур­га», мали стати лакмусовим папірцем. Команда болгарського наставника Ніколая Костова зустрічалася з основними конкурентами в боротьбі за «медальні» місця. І тест не пройшла. Якщо виїзд до «Дніпра» приніс донеччанам одне очко, то «Металіст» і «Ворскла» «метадонів» обіграли.

П’ятий уп’яте

П’ятий уп’яте

Черговий захист Сергієм Дзинзируком звання чемпіона світу за версією WBO — уже п’ятий за ліком — видався непростим. 32–річному уродженцеві Криму, а нині — мешканцю Броварів протистояв молодий колумбієць Хоель Хуліо. Почавши кар’єру професіонала вже в 15 (!), до 23 років Хуліо провів 35 двобоїв, з яких 34 виграв.

П’ятий — перший, тридцятий, наймолодший, темношкірий

П’ятий — перший, тридцятий, наймолодший, темношкірий

...Останній етап чемпіонату світу добігає кінця. До фінішу лишається двадцять кіл. Після заїзду в бокси Себа Феттеля лідер «Макларена» Льюїс Хемілтон виходить на четверте місце, що гарантує йому збереження чільної позиції в загальному заліку. Але над Інтерлагосом знову збираються хмари — в усіх сенсах цих слів. Пілоти заїздять на піт–стопи, аби змінити шини з «сухих» на «проміжні». Починається дощ і найцікавіше. За два кола до завершення чемпіонату Феттель ризикує і за сприяння Роберта Кубіци обходить Хемілтона! Складається враження, що й «Торо россо», і БМВ змовилися, аби другий рік поспіль не допустити британця на трон. Льюїс опиняється на шостій позиції, а оскільки переможець кваліфікації — Феліпе Масса — упевнено утримує лідерство в домашній гонці, то це означає, що саме бразилець стає новим чемпіоном «Формули–1» (за такого розкладу Хемілтону бракує одного очка).

Всі статті рубрики