Поновлена у бездіяльності

Поновлена у бездіяльності

Парламент, який за два дні «нерозпущеності» нічим результативним не відзначився, нарешті може запрацювати. Уряд подав у парламент пакет антикризових законів. Якщо цю програму внесуть до порядку денного під першим пунктом, то БЮТ розблокує трибуну. Учора Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко особисто прийшла на засідання погоджувальної ради, щоб обговорити з керівництвом парламенту й лідерами фракцій роботу ВР і урядовий пакет.

Віктор Янукович: усі на вибори

Віктор Янукович: усі на вибори

Крим став останнім базовим регіоном, після рідного Донбасу, Луганська та Одеси, де проліг маршрут передвиборчого «фальш–старту» Віктора Януковича. Майже сорокахвилинний виступ перед «регіональним» активом зводився фактично до трипрограмних речей: нищівної критики нинішнього уряду («влада в Украні з 2005 року не здатна ефективно управляти країною»), солодкої «російськомовної» обіцянки і настанов щодо майбутньої передвиборчої пропаганди та агітації.

«Треба розібратися з цими злочинцями!»

«Треба розібратися з цими злочинцями!»

Президент Віктор Ющенко учора вчергове відвідав Головне слідче управління ГПУ. За останні три місяці це вже третій візит глави держави до слідчих, які розслідують справу про отруєння Ющенка. Очікуючи на поважного постраждалого, співробітники ГПУ на очах у журналістів навіть підмели поріг перед входом до будівлі слідчого Главку на Подолі. Але прибувши сюди, Президент не поспішав на зустріч зі слідчими і близько години спілкувався з журналістами.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики