Віктор Янукович: усі на вибори

23.10.2008

Крим став останнім базовим регіоном, після рідного Донбасу, Луганська та Одеси, де проліг маршрут передвиборчого «фальш–старту» Віктора Януковича. Майже сорокахвилинний виступ перед «регіональним» активом зводився фактично до трипрограмних речей: нищівної критики нинішнього уряду («влада в Украні з 2005 року не здатна ефективно управляти країною»), солодкої «російськомовної» обіцянки і настанов щодо майбутньої передвиборчої пропаганди та агітації.

Щодо антикризових заходів, які Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко сьогодні має представити на суд парламенту, Янукович висловився однозначно: якщо це ті, які розглядали на вчорашньому засіданні Кабміну, то його фракція такі заходи не підтримає, позаяк вони «спрямовані проти людей».

Усі виступаючі на активі одностайно підтримали свого лідера і навіть дещо доповнили його. Скажімо, мер Сімферополя Геннадій Бабенко сказав, що під час нинішньої передвиборчої кампанії потрібно діяти більш рішуче і запропонував створити спеціальні бригади агітаторів, які б заходили в кожний будинок, в кожну квартиру.