Президент наступає з Хортиці

Президент наступає з Хортиці

Учора Президент Віктор Ющенко здійснив робочу поїздку до Запоріжжя. Глава держави ознайомився з ходом будівництва нового мостового автопереходу через Дніпро, вислухав інформацію щодо проблем із фінансуванням об’єкту загальнодержавного значення. Очільники місцевої влади переконували, що ситуація критична: діючі два мости не справляються з транспортними потоками, які пролягають через Запоріжжя з усіх регіонів України, і вкрай необхідно завершити нову 9–кілометрову розв’язку. Новий міст матиме шість смуг руху, що мінімізує транспортну проблему як Запоріжжя, так і зв’язку між Кримом та іншими регіонами України.

Покрова: реквієм за націона­­лізмом

Покрова: реквієм за націона­­лізмом

Ще з перших студентських років, будучи переконаним націонал–патріотом, автор на кожну Покрову ревно ходив на марші УПА — щороку, 14 жовтня. І з самого початку не міг позбутися відчуття дискомфорту, незіграності, сказати б... несправжності. Нашим гаслом було державне визнання УПА, нашою тактичною метою завжди було пройтися Хрещатиком і провести мітинг на Майдані. Тобто нашою метою було відчути себе господарями у своїй столиці, посмакувати перемогу своїх поглядів. Метою наших противників, російської червоно–коричневої «п’ятої колони» було не дозволити нам цього зробити, довести нашу упослідженість у власній державі, аби в нас опустилися руки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Бомба» за 400 «лимонів»

«Бомба» за 400 «лимонів»

Про те, що Служба безпеки України натрапила на сліди шахраїв, котрі серйозно підірвали стабільність одного з найпотужніших банків країни, учора повідомив керівник СБУ Валентин Наливайченко. За його словами, спецслужбі вдалося викрити схему руйнування фінансової стабільності «Промінвестбанку» та встановити групу причетних до оборудок осіб.

Не затуляйте їй очі!

Не затуляйте їй очі!

Учора народні депутати від Блоку Юлії Тимошенко продовжили свою протиправну справу — цього разу у зв’язку з призначеними достроковими виборами блокували ще один суд, Вищий адміністративний. Цінність цього суду полягає в тому, що ВАС є вершиною ієрархії адміністративних судів, а отже, може поставити крапку в нинішній боротьбі за легітимність президентського указу, що був оскаржений БЮТівцями. Вчора «тимошенківці» заблокували кабінет голови суду Олександра Пасенюка.

Фатальні стрільби на «Робін Гуді»

Фатальні стрільби на «Робін Гуді»

Одіозного керманича обласної прокуратури 55–річного Володимира Шуби не стало учора близько 11.30. Про його смерть пресі стало відомо вже через годину після інциденту, що спочатку породило чутки, ніби прокурор наклав на себе руки. Ясність внесла шокована керівник прес–служби обласної прокуратури Світлана Чорна. Вона повідомила «УМ», що причиною смерті керівника стала трагічна випадковість.

Всі статті рубрики