Пане Кернес, поверніться!

Пане Кернес, поверніться!

«УМ» неодноразово повідомляла про те, що персоною скандально відомого посадовця з Харкова серйозно зацікавилося МВС. Причин, за словами міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, вистачає: тут тобі і низка хуліганських дій Кернеса впродовж останніх двох років, і тема наркотрафіку у Харкові, до якого, за даними правоохоронців, причетне керівництво мерії. Геннадія Кернеса впродовж останнього місяця неодноразово викликали на допит у статусі свідка. Втім одіозний секретар міськради вочевидь вирішив не випробовувати долю й накивав п’ятами.

Реєстрове піратство

Реєстрове піратство

Центральній виборчій комісії перешкоджають створювати державний реєстр виборів. Про це заявила перший заступник голови ЦВК Жанна Усенко–Чорна, представляючи на засіданні Центрвиборчкому проект рішення комісії з приводу звернення Кабінету Міністрів від 7 липня. У тому листі уряд просив відповісти на звинувачення, які стосуються порушень при створенні реєстру виборців, зокрема, закупівлі товарів і робіт за державні кошти. Ці звинувачення в листі до уряду виклав народний депутат від «НУНС» Роман Зварич.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Дві країни — жодного підкату

Дві країни — жодного підкату

Україна і Польща не випустять зі свої рук право на проведення футбольного чемпіонату Європи. І уряди наших держав, об’єднавши зусилля для того, щоб виконати всі вимоги УЄФА, також прямуватимуть до Євро–2012 однією командою. Хоча для початку таки розділяться на дві — футбольні.

Всі статті рубрики