Підписанти промахнулися

Підписанти промахнулися

Відставити уряд Юлії Тимошенко достроково — така мета Партії регіонів та її компаньйонів. Для цього депутати–«регіонали» навіть зібрали підписи. Але, як виявилося, трохи помилилися. Як повідомив учора журналістам Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, «Регіони» зібрали 150 підписів саме за недовіру Кабміну, тоді як потрібно було ініціювати проведення позачергового пленарного засідання ВР. Спікер зазначив, що позачергове засідання Ради може бути скликане ним тільки у випадку наявності півтори сотні підписів парламентаріїв під відповідною вимогою.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Про– і Конституція

Про– і Конституція

«Чесно вам скажу: Януковича вдалося умовити. А от Ріната Леонідовича — не вдалося». Так відверто Юлія Тимошенко, піднімаючи келих за День журналіста, відповіла представникам преси на запитання, чому їй так і не вдалося разом із Партією регіонів провести через парламент свій варіант Основного закону. Очевидно, із перетворенням України на парламентську республіку доведеться трохи зачекати.

У секретаріаті Президента, де Національна конституційна рада «посилює» президентську владу, теж поки пауза — фахівці нібито працюють, але тихо й для широкого загалу непомітно. Напередодні Дня Конституції чергова спроба конституційної реформи різко загальмувала. Політики кажуть, що їм не до того — головне якось із коаліцією розібратися й із кризи вийти. А там уже й до Основного закону бешкетні ручки дійдуть, та вже такого наміняють...

Юля спустилася «до ядра землі»

Юля спустилася «до ядра землі»

Учора під час поїздки до Луганської області Юлія Тимошенко спустилася в шахту імені Фрунзе ДП «Ровенькиантрацит». За всіма правилами владного піару на гірниках, Прем’єрка переодяглася у шахтарську форму, їй зав’язали хустку на голову й одягли каску, видали спеціальний жетон для спуску в кліті.

Всі статті рубрики