Удар ззаду нижче пояса

Удар ззаду нижче пояса

Секретар Харківської міськради Геннадій Кернес днями підтвердив репутацію скандаліста. У розпалі сесії він наздогнав на сходах депутата Андрія Руденка (той на знак протесту залишив залу засідань), копнув його ногою і сховався за спиною свого охоронця. Заяву побитого керівника фракції «НУНС» про напад Кернеса «ззаду» «регіональна» більшість традиційно здійняла на кпини. Але, як виявилося, хтось устиг зняти інцидент на відео. Тепер сюжет, де чоловік, дуже схожий на секретаря міськради, б’є «невгодного» депутата, щедро тиражується сайтами інформагентств. Чи був копняк сильним? Рудено встояв на ногах, але каже: «[Удар був] достатньо сильним, аби я пролетів півтора–два метри униз сходами».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«І ніяких дострокових виборів»

«І ніяких дострокових виборів»

Керівники парламентської коаліції не хочуть дострокових виборів і не бачать підстав для їх проведення. Принаймні таке враження склалося після завершення «круглого столу» в секретаріаті Президента, у якому взяли участь Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк, Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко та лідери фракцій «НУНС» і БЮТ.

А у руці його блищали ключі від міста Лісабон...

А у руці його блищали ключі від міста Лісабон...

Щонайбільше впродовж офіційного візиту Президен­та Віктора Ющенка до Португалії йшлося про «людський фактор», адже в цій країні працює найбільше, порівняно з іншими членами ЄС (конкуренцію може скласти хіба що Італія), наших співвітчизників. Очільник України подякував керівництву Португалії за ту роботу, яку було проведено протягом останніх років щодо трудових мігрантів.

Всі статті рубрики