Проти НАТО марш із хати!

Проти НАТО марш із хати!

Затяті «антинатовці» з донецької обласної організації Партії регіонів серйозно поставилися до організації проведення маршу–протесту «Донбас проти НАТО» — кілька днів поспіль про це повідомляли місцеве радіо та газети. За задумом організаторів, у ході годинного маршу центральною вулицею Артема та мітингу на площі імені Леніна (з 16–ї до 17–ї години) донеччани мали продемонструвати своє різко негативне ставлення до Північноатлантичного альянсу. Серед учасників учорашнього мітингу були народний депутат Валентин Ландик та голова облради Анатолій Близнюк. А на всіх, хто дочекався закінчення цього дійства, очікувала своєрідна винагорода — концерт за участю зірок естради. «Приманкою» цього разу стали народна артистка Софія Ротару, група «Дербі» та інші відомі виконавці.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кому присягали, пані Сюзанно?

Кому присягали, пані Сюзанно?

«УМ» уже повідомляла минулого тижня, що постановою колегії суддів Судової палати в адміністративних справах Верховного Суду було поновлено на посаді судді Конституційного суду Сюзанну Станік. Ця пані рік тому запам’яталася країні низкою корупційних скандалів — перевірка СБУ виявила, що їй належить нерухомість у столиці та Криму приблизно на 12 мільйонів доларів. Суддею її призначав ще Президент Кучма, натомість Президент Ющенко звільнив Станік 1 травня 2007 року за порушення присяги. Ледь не рік вона оскаржувала це рішення в судах, доки не домоглася незрозумілого рішення ВСУ на свою користь, яке чимало правників вважають незаконним. Утім Президент виконав рішення Феміди й у середу поновив Сюзанну Станік на посаді судді КС, підписавши відповідний указ. Але вже наступного дня, учора, глава держави скасував указ Кучми 2004 року про призначення Станік суддею КС. Отже, Сюзанна має знову зняти престижну суддівську мантію.

Кирило Куликов: Від БЮТ у Києві має шанси стати мером тільки Тимошенко

Кирило Куликов: Від БЮТ у Києві має шанси стати мером тільки Тимошенко

«У 2007–му — обіцяли Києву нову владу. У 2008–му — в столиці оголошено дострокові вибори міського голови». Лайт–бокси, з яких Юрій Луценко нагадує, що здійснив свою передвиборчу обіцянку, киянам трапляються на кожному кроці. Що, на думку багатьох, свідчить: нинішній міністр внутрішніх справ не облишив наміру самому балотуватися в мери Києва. Втім у демократичному таборі таких охочих іще чимало. А поки «помаранчеві» чубляться між собою за право покерувати столицею, чинний мер Леонід Черновецький почувається дедалі впевненіше, приваблюючи малозабезпечених виборців виплатою численних соціальних допомог. Про те, чи можна сподіватися на єдиного кандидата від демократичних сил і на те, що команда Черновецького понесе кримінальну відповідальність за зловживання, «УМ» запитала члена команди Луценка, народного депутата від блоку «Наша Україна — Народна самооборона», екс–керівника Національного бюро Інтерполу Кирила Куликова. Зараз він ще й очолює «пролуценківську» громадську організацію «Я — киянин», створену під вибори в столиці.

Всі статті рубрики