Ми не «піарасти»!

Ми не «піарасти»!

Учора на брифінгу для преси троє представників газети «Громадська правда», що перебуває в опозиції до влади міста, прийшли у «всеозброєнні». Вони одягли пов’язки, що затуляли роти, із надписами «Другий сорт», а на грудях повісили таблички із ще красномовнішою інформацією: «Лук’янченко — в космос. Там ніхто ні про що не запитає» та «Лук’янченко, журналісти не піарасти».

«Повірте: до мене тут була руїна!»

«Повірте: до мене тут була руїна!»

Ні Президента, ні Голови Верховної Ради в залі засідань Кабміну вчора не було. Напередодні Юлія Володимирівна утрималася від поїздки разом із главою держави та спікером до Ялти, на засідання Національної ради із взаємодії органів державної влади й органів місцевого самоврядування. І пояснила: часу, мовляв, хронічно не вистачає, готуюся до звітного засідання Кабміну. Навіть пам’ятне деревце з табличкою «Прем’єр–міністр» за неї садила секретар РНБО Раїса Богатирьова...
У середу часу, мабуть, не вистачило в керівників двох інших гілок влади.

На «зважуванні» переміг Кличко

На «зважуванні» переміг Кличко

Біля виходу зі станції метро «Майдан Незалежності» стоїть урна. «Підходьте проголосувати», — закликають двоє дівчат, Марина та Діна. Люди беруть бюлетень, ставлять галочку навпроти прізвища і протискують бюлетень у щілину. У бюлетені — сім прізвищ, усі «помаранчеві»: Каськів, Кличко, Луценко, Омельченко, Пожи­ванов, Томенко, Турчинов. Нижній рядок відведений для тих, хто хоче запропонувати свій варіант.

Всі статті рубрики