Чиновнику, ставай у загальну чергу

Чиновнику, ставай у загальну чергу

Учора у Києві за участі Віктора Ющенка відбулися загальні збори Будівельної палати України. Одне із головних питань — реалізація програми «Доступне житло».

Президент сказав, що в жодній країні такий проект не може бути здійснений без участі держави. «Держава має зробити перший внесок для того, щоб запустити цей проект. Третина всіх витрат з будівництва житла має покриватися з бюджету. Для цього треба внести відповідні зміни до нинішнього бюджету і передбачити в ньому більш ніж 2 млрд. гривень для доступного житла.

«Безголосий» голова

«Безголосий» голова

Про те, що на сесії Сумської міськ­ради порушуватимуть питання щодо зміщення міського голови, було відомо заздалегідь. Про це підказував попередній хід подій — ініціювання міського референдуму щодо його відставки та визнання збору підписів значною мірою сфальсифікованим, надривні сесії, чутки, плітки та інтриги...

«Россия зовет!». Питання — куди?

«Россия зовет!». Питання — куди?

Учора зранку мешканці Львова знайшли у своїх поштових скриньках незвичні листівки. Невідомі автори закликали спаковувати валізи і вирушати в дорогу. «Россия зовет! Родина ждет! Русский человек, Родина тебя зовет! Пришло время тебе и твоей семье возвращатся на свою благословенную историческую Родину — Российскую Федерацию. Ты нужен России! Возвращайся скорей!».

Народ чекає голову

Народ чекає голову

Депутати Рівненської міськради ухвалили звернутися до Верховної Ради України з приводу проведення позачергових виборів міського голови у зв’язку з передчасною смертю мера Віктора Чайки. Як відомо, вже майже рік обов’язки міського голови виконує секретар міськради Юрій Торгун.

Нажива на «шашечках»

Нажива на «шашечках»

П’ятдесятирічного Андрія Баликова знайшли у його машині в лісосмузі Нижньопіщанського лісництва Сумського району з численними колото–різаними ранами. Міліціонери встановили, що з автомобіля таксиста пропала автомагнітола «Соні» та ключі від машини. Вдалося вияснити, що востаннє його авто служби таксі «089» бачили напередодні ввечері в одному з районів Сум. Хто найняв таксі, хто бив водія, забравши, по суті, дріб’язок із його машини, наразі з’ясовують.

«Чорне кошеня»

«Чорне кошеня»

Дуже схоже, сумнівні лаври «кіношної» банди «Чорна кішка», яка спритно й зухвало «виставляла» крамниці, не давали спокою юним мешканцях Кіровського району Донецька. Хлопці, наймолодшому з яких було всього 11, а старшому — 18 років, теж спробували свої сили на цій ниві. Почали вони хвацько — за півтора тижня «обчистили» два магазини, а «попалися» на третьому.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Весна розсердилася

Весна розсердилася

Зірвані бігборди, розбиті ліхтарі на головній площі Кіровограда, гілки дерев на дорогах, обірвані електродроти — на просторах Кіровоградської області стихія розгулялася не на жарт. Позавчора з дитячих садочків малюків забирали раніше і на таксі — батьки боялися несподіваних ускладнень по дорозі додому. І справді, як повідомили в прес–службі управління МНС у Кіровоградській області, на житлові будинки та лінії електропередач упало більше 20 дерев.

Всі статті рубрики