Ревізія на $1,2 млрд.

Ревізія на $1,2 млрд.

Створена Президентом з «дотриманням принципу професіоналізму та неупередженості», за оцінкою Леоніда Черновецького, «незалежна від політичних інтриг» комісія з розслідування діяльності голови Київської міськдержадміністрації вчора зібралася на своє перше засідання. За запевненням віце–прем’єр–міністра Івана Васюника, який її очолює, протягом 15 днів своєї роботи комісія ретельно вивчить усі документи й перевірить факти, поінформувавши про результати журналістів і громадськість. Попрацювати «ревізорам» буде над чим.

Кінець «епохи Баранова»

Кінець «епохи Баранова»

З–поміж сорока двох населених пунктів, у яких позавчора відбувалися позачергові вибори, «війна» за посаду міського голови у Бердянську виявилася чи не найзапеклішою. «Спасибі» Валерію Баранову. Попри те, що минулої осені він пересів із мерського крісла на парламентську лаву, очевидно, що законотворчість для цього члена Блоку Литвина — питання другорядне. Головне — зберегти свій вплив на місто.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Гра в граблі

Гра в граблі

Парламент знову вперся у глухий кут. Якщо раніше роботу Верховної Ради блокували опозиціонери, то тепер — один із учасників коаліції, Блок Юлії Тимошенко. «Наша команда в парламенті, яка представлена достатньо могутньою фракцією у 156 народних депутатів, у вівторок не приступить до роботи, доки не буде першим питанням поставлено постанову про дострокові вибори мера Києва і міськради міста Києва», — істерично заявила на прес–конференції в неділю Юлія Тимошенко. Проект постанови вже зареєстровано у ВР.

Всі статті рубрики