Нищать по дошці

Нищать по дошці

Як повідомили «УМ» працівники музею, позавчора вночі невідомі зловмисники зірвали дерев’яні дошки з ґанку музею Кобзаря, серйозно пошкодивши його. За словами працівників музею, їм неодноразово доводилося мати справу з хуліганами, адже історична пам’ятка розташована просто посеред парку.

Четверо в банку, не рахуючи півмільйона

Четверо в банку, не рахуючи півмільйона

У міліції жартують: може, варто переїхати на село, он як люди там живуть! Радіти правоохоронцям є чого: позавчора о 12–й годині дня співробітники ГУБОЗ МВС спільно зі своїми столичними колегами затримали просто у приміщенні філії одного зі столичних банків по вулиці Димитрова сільських посадовців, ласих до дерибану земель на території однієї з територіальних громад Васильківського району, що на Київщині. Ціна питання за виділення київському підприємцю майже чотирьох гектарів землі на селі — 450 тисяч доларів США.

Операція «вакцинація»

Операція «вакцинація»

Цієї весни всім громадянам України віком від 16 до 29 років (а це близько дев’яти мільйонів осіб) доведеться прийти на спеціальний пункт й отримати укол з дивакциною проти кору та краснухи. Додаткова імунізація дорослого населення, як планують медики, почнеться у квітні. А поки триває підготовчий період — лікарі облаштовують мобільні та стаціонарні пункти імунізації, завозять до медустанов термоконтейнери з вакциною, навчають персонал правильно проводити вакцинацію та інформують населення про важливість процедури.

Луценко–«змієборець»

Луценко–«змієборець»

Злощасний середній палець, який нібито показав голові Верховної Ради Арсенію Яценюку заступник керівника даішного спецпідрозділу «Кобра» Олексій Кожа, можливо, стане цвяхом у домовину самої «Кобри». Після звільнення заступника начальника ДАІ, керівника спецпідрозділу «Кобра» і самого Олексія Кожі міністр внутрішніх справ Юрій Луценко пішов далі: «Вважаю недоцільним нинішнє існування «Кобри». У мене є багато питань до роботи цього спецпідрозділу», — сказав він на прес–конференції у Дніпропетровську, передає УНІАН.

Весь у батька

Весь у батька

Двоє затриманих чоловіків і підліток протягом трьох років орудували в чотирьох районах на Хмельниччині та Вінниччині. Як розповіли в Новоушицькому відділенні міліції Хмельницької області, злодії не цуралися будь–якого краму. «Обчищали» крамниці, аптеки, школи і навіть дитсадки! Окрім грошей, забирали консерви, цигарки, ковбасу, пельмені, виносили телевізори, музичні центри, магнітофони ще й запальнички! — повідомив «УМ» керівник сектору Новоушицького райвідділку міліції Олександр Трубицький. — Одному з крадіїв було 34 роки, іншому — 19. Їм допомагав дванадцятирічний син одного з затриманих. Злочинці пересаджували дитину через магазинні ґрати, і вона передавала дорослим поцуплені речі. Опісля хлопчину змушували ще й продавати крадене».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Офіс наступив на національну пам’ять

Офіс наступив на національну пам’ять

У четвер вранці у центрі Донецька було демонтовано пам’ятний знак жертвам Голодомору, встановлений у грудні минулого року з ініціативи низки громадських організацій. Як розповіла «УМ» заступник голови облорганізації Всеукраїнського товариства «Просвіта» Марія Олійник, формальним приводом стало рішення апеляційного суду Донецької області.

Всесвітня краса по–харківськи

Всесвітня краса по–харківськи

20 лютого фінішував всеукраїнський конкурс «Міс Україна–Всесвіт–2008». Журі, у складі якого були світова топ–модель Наомі Кемпбелл і українська «міска», новоспечена дружина американського, мільярдера Олександра Ніколаєнко, обирало кращу з кращих серед 15 українських красунь.

Всі статті рубрики