Ще трохи, і просочимося

Ще трохи, і просочимося

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Президент Віктор Ющенко впевнений, що зовсім скоро Україна стане членом Світової організації торгівлі — 5 лютого на засіданні генеральної ради СОТ. Про це глава держави заявив, відкриваючи вчорашнє засідання Ради нацбезпеки. «Після того як завершено по суті всі формальні переговори із СОТ, у мене немає сумнівів, що 5–го числа ми одержимо пряме членство, і це дасть можливість суб’єктам влади та господарювання України почати прямі діалоги з учасниками світового економічного ринку», — заявив глава держави. Наступним важливим кроком Віктор Ющенко назвав переговори з Європейським Союзом про створення зони вільної торгівлі. «Потрібно зробити все, щоб у 2008 році цей переговорний процес ми пройшли. Це одна з ключових стратегій», — відзначив Віктор Ющенко.

«Героя» — на Різницьку

«Героя» — на Різницьку

Ще тиждень тому Генпрокурор Олександр Медведько бідкався в інтерв’ю журналістам, що слідчі ГПУ не можуть продовжити розслідування кримінальних справ, у яких фігурує колишній глава МВС Василь Цушко, оскільки порушення цих справ на Різницькій досі оскаржують у судах різних інстанцій. Але днями Феміда поставила в цьому питанні жирну крапку: колегія суддів Апеляційного суду Києва визнала законною кримінальну справу, порушену ГПУ стосовно екс–керманича МВС Цушка за подіями 24 травня 2007 року, які відбувалися на території Генпрокуратури.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не хочу в НАТО — не буду працювати

Не хочу в НАТО — не буду працювати

Недовго у Верховній Раді тривала робота. Зібравшись учора в сесійній залі, парламентарії, які напередодні працювали в комітетах, розгубили увесь законотворчий запал і жодного питання так і не розглянули. Хоча в порядку денному пунктів було небагато, адже всі кадрові призначення погоджувальна рада ще раніше вирішила перенести на останній день сесії, 25 січня.

Всі статті рубрики