НА ТО він і референдум

НА ТО він і референдум

Сполучені Штати Америки, які є найвпливовішим членом у Північноатлантичному альянсі, вітають жвавість української влади на шляху інтеграції в НАТО. Про це на вчорашній прес–конференції в Києві заявив голова комітету закордонних справ Сенату США Річард Лугар. «Я хочу відзначити, що План дій щодо членства в НАТО — це тільки початок загальнонаціонального обговорення в Україні цього питання, — відзначив заокеанський гість, — і це може через кілька місяців або через кілька років вилитися в референдум, на якому народ України висловиться «за» чи «проти» НАТО і повному членству в цій організації».

Похилений, однак цілий

Похилений, однак цілий

На виїзді з міста Чигирин Черкаської області невідомі спаплюжили пам’ятний знак жертвам Голодомору. Більше того, за повідомленням інформаційно–аналітичного видання «Провінція», міська рада вже нібито встигла замовити новий аналог.

Відпустіть дельфінів на волю

Відпустіть дельфінів на волю

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Дельфінам свободу!», «Геть дельфінарії!» — під такими гаслами екологічні організації Києва вчора пікетували Мінприроди. Екологи вимагають припинити видачу дозволів комерційним фірмам на вилов занесених до Червоної книги дельфінів. Зокрема, Мінприроди має виробити низку нових правил з вилову та реабілітації поранених і хворих тварин. «Деякі комерційні організації України, наприклад, ТОВ «Нерум», «Життя моря», «Лівадійський дельфінарій», «Океанаріум Аквамарин» отримали дозвіл на вилов хворих дельфінів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Вектори і Віктори

Вектори і Віктори

Кінець українському «роздвоєнню особистості»: керівництво держави заявило про намір України вступати в НАТО. Це потужний стратегічний крок, який обіцяє кардинально змінити майбутнє України. Тепер залишається тільки «убалакати» український народ.

Гідне життя до кінця

Гідне життя до кінця

Завдання медиків полягає не лише в тому, щоб лікувати хворих, а й у тому, щоб полегшити страждання «безнадійних» пацієнтів, які помирають. Невиліковні хворі потрапляють до хоспісу, щоб отримати знеболювальні препарати й без мук відійти в інший світ. Донедавна в Києві функціонувало 110 хоспісних ліжок: 70 — у Київській міській клінічній лікарні № 10, 30 — у Київській міській клінічній лікарні № 2, ще 10 — у Київській міській онкологічній лікарні. У вівторок у столиці відкрився новий хоспіс, який істотно відрізняється від своїх попередників.

Всі статті рубрики