УТАС Засядьку

УТАС Засядьку

Насамперед уряд має намір врегулювати зобов’язання держави і самої шахти імені Засядька з постраждалими гірниками та родинами загиблих. За кошт шахти імені Засядька сім’ї загиблих і постраждалих шахтарів мають отримати нове житло. «Необхідно створити реєстр усіх без винятку сімей, які потребують помешкання або проведення ремонту, скласти кошторис, шахта візьме позику, а уряд сприятиме, щоб вона змогла отримати довгостроковий кредит», — наголосила Юлія Тимошенко на спеціальній нараді урядової комісії з розслідування причин аварії на шахті.

Василь пенсіонерам радий

Василь пенсіонерам радий

З 2 січня розпочалася виплата пенсій у розмірі, закладеному ще урядом Віктора Януковича в Державному бюджеті на 2007 рік. Основна причина відсутності збільшення пенсій — затвердження основного фінансового документа лише 28 грудня, через що не встигли погодити необхідні відомості. Однак у Кабміні обіцяють, що люди таки відчують збільшення виплат, яке задекларувала демократична коаліція. Перші додаткові гроші пенсіонери зможуть отримати вже на день Святого Василя — 14 січня. «Всі, хто отримує пенсію через пошту, до 14 числа кожного місяця, з 2 січня отримають у грудневому розмірі. А вже з 14 січня отримають доплату — різницю між старим і новим розміром пенсій, передбаченим бюджетом на цей рік», — повідомила міністр праці та соціальної політики Людмила Денисова.

Убивчий інстинкт

Убивчий інстинкт

Те, що собак породи ротвейлер вважають досить непрогнозованими і небезпечними, вам скаже будь–який кінолог. Але і в собачої люті має бути якась причина. Цей професійний висновок, на жаль, знайшов нещодавно криваве підтверження у Робочому містечку Феодосії.

Крекс–пекс–фекс — зник «Лексус»

Крекс–пекс–фекс — зник «Лексус»

Уранці 4 січня поп–співачка Катя Бужинська не знайшла свого сірого «Лексуса LX 470», який купила всього 2 місяці тому. Автомобіль зник з–під 31–го будинку по вулиці Анни Ахматової. «У мене був шок. Не могла повірити, що машини немає. Таке враження, що її забрав вертоліт. Сигналізації не пошкодили, свою справу робили без найменшого шуму. У ДАІ сказали, що це вже сьома машина, яку вкрали у цьому районі. Жодної не знайшли, та в мене передчуття, що цю знайдуть», — каже «УМ» Катя Бужинська.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Ощадний» штурм

«Ощадний» штурм

...Знадвору через запітнілі вікна проглядається незвична тиснява у святошинському відділенні Ощадбанку в Києві. Це вкладники хочуть повернути знецінені радянські гроші. У кожного в руках паспорт, ощадна книжка та довідка про присвоєння ідентифікаційного коду. Працівники банку, вбачаючи такий ажіотаж, переконують: зареєструють усіх, адже час видачі виплат необмежений. Та черги вкладників формуються задовго до відкриття відділення. Кожен поспішає бути першим.

Ти записався в Ощадбанку?

Ти записався в Ощадбанку?

Усі «ошукані» відразу після Різдва Христового мали прийти до офісів Ощадбанку і внести себе до реєстру його вкладників. Словом, підтвердити або поновити дані про наявність своїх коштів у цій фінансовій установі. Для цього треба мати: паспорт (копію перших чотирьох сторінок з пропискою), ідентифікаційний номер (копія), ощадну книжку (якщо немає, то протягом кількох днів, як «УМ» повідомили у банку, відповідні дані будуть поновлені). Після того залишається лише отримати тисячу гривень зі свого рахунку або використати їх за схемою, котру запропонує уряд (про це трошки нижче).

Всі статті рубрики