НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Свої проти своїх

Свої проти своїх

За три останні роки невідомі зловмисники на життя скандально відомого Геннадія Кернеса посягали чотири рази, але правоохоронці так і не зуміли вийти на їхній слід. І ось сенсаційне повідомлення.

Непрополені бур’яни

Непрополені бур’яни

Заснована минулого року антипремія, покликана привертати увагу громадськості до порушення прав людини в Україні протягом року, назвала одним із цьогорічних лауреатів мера Києва Леоніда Черновецького.

«Дари моря»

«Дари моря»

За даними Республіканського комітету з охорони навколишнього природного середовища, що не припиняє проводити моніторинг узбережжя і акваторії Керченської протоки, у перші дні після аварії російського танкера «Волганєфть 139» забруднення в багатьох місцях перевищувало граничнодопустимі концентрації (ГДК) у 1592 рази по нафтопродуктах і в десятки разів по сульфітах — через потрапляння в море сірки із затонулих російських суховантажів.

МАФія не пройде

МАФія не пройде

З нового року в Києві більше не видаватимуть дозволів на встановлення торговельних кіосків. Відповідне рішення про заборону районним державним адміністраціям із 1 січня 2008 року видавати дозволи на встановлення малих архітектурних форм (МАФів) для торгівлі готується в Київраді, воно підтримане комісією міськради з питань будування та архітектури, фінансовою та іншими комісіями.

Пейзажі Пейзажної багатоповерхівка не зіпсує

Пейзажі Пейзажної багатоповерхівка не зіпсує

Скандальне будівництво на перетині Пейзажної алеї та Десятинного провулку в Києві зупинено. Відповідне рішення було ухвалене після того, як у справу втрутився особисто екс–міністр закордонних справ, а нині спікер ВР Арсеній Яценюк.

Всі статті рубрики