Зате у Білорусі діти гарно співають!

Зате у Білорусі діти гарно співають!

На Міжнародному дитячому «Євробаченні–2007» у ніч із 8 на 9 грудня в Роттердамі (Нідерланди) кожна країна в прямому ефірі вибирала найкращого юного співака Європи. Україна спостерігала за подіями конкурсу 8 грудня з 21.15 по Першому Національному.

«А я не приберу свою автівку...»

«А я не приберу свою автівку...»

НП сталaся в ніч із п’ятниці на суботу близько 1.20 у центрі столиці — на вулиці Тарасівській. Депутат Київської міськ­ради від Блоку Черновецького Михайло Яковчук паркував своє авто біля будинку, потім він втягнувся в суперечку, а далі — в конфлікт із двома невідомими.

Переслідуваному від переслідувачів

Переслідуваному від переслідувачів

З ідеєю спорудження в місті пам’ятника крокодилу до місцевої влади звернулася ініціативна група. На думку авторів химерного проекту, невловима впродовж півроку рептилія додала Маріуполю певного іміджу та привабливості.

Повернуті скарби

Повернуті скарби

13 грудня у Центральному дер­жавному архіві–музеї літератури і мистецтва України відкриється документальна виставка «Скарби, повернуті народу України».

Криваве весілля

Криваве весілля

Наречений, наречена та свідки саме їхали з РАГСу святкувати весілля. Аварія сталася на проспекті Возз’єднання. Водій весільного автомобіля «Шкода» їхав по реверсній смузі, хоч та була закрита.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Остання посадка — на «Совки»

Остання посадка — на «Совки»

Трагедія, внаслідок якої загинуло п'ять осіб, сталася неподалік відомої киянам Кільцевої дороги з боку міста Вишневе. У неділю літак Beechchraft King Air C-90 GT чеської компанії MINIB Ltd, на борту якого перебував власник Мілош Новак, його дружина Сюзанна, помічниця і два пілоти, зробив запит про посадку до авіадиспетчерів аеропорту Жуляни. А вже через кілька хвилин повітряне судно зникло з радарів. Майже водночас трохи більше аніж за 300 метрів від Кільцевої дороги, де рух автомобілів завжди інтенсивний, проїжджі водії спостерігали спалах вогню і досить потужний вибух.

Всі статті рубрики