«Чужий»-2 у Києві

«Чужий»-2 у Києві

Ти не киянин, але не бажаєш бути занесений до касти «зальотних», тоді доведеться їсти й пити не в столиці, а на роботу й додому ходити пішки. Інакше ризикуєш потрапити в «чорний» список мера.

Навчив, як переходити дорогу...

Навчив, як переходити дорогу...

Кривавий інцидент стався позавчора ввечері близько 17.30 у Дарницькому районі столиці — на Харківському шосе. Саме в цьому місці, порушуючи правила дорожнього руху, шосе переходили хлопець із дівчиною.

Дзвін для еліти

Дзвін для еліти

Перше, що бачать відвідувачі, — висушений сад. Лише не спекотою, а чимось ще страшнішим. Дерева з підтятим корінням стоять шатром над запавутиненим спогадом про колишню красу. На старому возі — картина застиглого жаху: 1933й рік.

Запасайтеся квиточками

Запасайтеся квиточками

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Уже сьогодні в залізничних касах країни можна придбати квитки на потяги передноворічних рейсів. Аби місць, а відповідно, квитків, вистачило всім, «Укрзалізниця» призначила 21 додатковий поїзд на новорічно­різдвяні свята. Більшість поїздів спрямовано у кримському та львівському напрямках. Ще 17 потягів, які курсуватимуть в Україну, призначено російською залізницею.

Домовини закрили назавжди. Шахти — тимчасово

Домовини закрили назавжди. Шахти — тимчасово

У середу на Донеччині, а також на сусідній Луганщині знову прощалися з шахтарями-«засядьківцями». Ховали жертв підземного вибуху в закритих домовинах у різних містах та селищах вугільних областей, проте здебільшого «без відриву від виробництва». Адже Щегловське кладовище між Донецьком та Макіївкою вже впритул підступає до території шахти імені Засядька, і один з височенних копрів по сусідству з величезною кількістю хрестів може видаватися могильним монументом гірникам. Тим більш що цей свинтар, як багато інших, є сворідним «музеєм» під відкритим небом трудової та іншої слави вугільного підприємства: тут поховані жертви аварій 1999, 2001, 2002, 2006 років...

Всі статті рубрики