Президія на висоті

Президія на висоті

Президія «Народного союзу «Наша Україна» підтвердила намір дотримуватися домовленостей із БЮТ про створення демократичної коаліції. Відповідне рішення було прийняте позавчора на засіданні президії партії. «Нашоукраїнці» також виступили проти створення більшості з Партією регіонів. «Президія розцінює будь–які заклики до переговорів про коаліцію з Партією регіонів як такі, що суперечать рішенням партії та угоді про створення виборчого блоку «Наша Україна — Народна самооборона», — повідомила прес–служба блоку.

Був блок — стане партія

Був блок — стане партія

Блок «Наша Україна — Народна самооборона» незабаром стане політичною партією. Про це заявив голова секретаріату Президента Віктор Балога. І додав, що Президент України Віктор Ющенко раніше неодноразово висловлювався за консолідацію демократичних сил, які через низку обставин були роз’єднаними. «Згадайте: заклик до спільних дій, із яким глава дер­жави виступив восени минулого року на з’їзді «Народного союзу «Наша Україна», делегати і гості зустріли овацією. Більше того, Президент підтримав Блок «Наша Україна — Народна Самооборона» саме в контексті об’єднавчого курсу. Монолітність демократичного табору є запорукою того, що реваншу антидемократичних сил не буде, і Україна ніколи не зійде з платформи демократії. Отже, втілення цієї ідеї потрібно, насамперед, суспільству і державі, а не політикам», — переконаний Балога.

Розігрів заморожених конфліктів

Розігрів заморожених конфліктів

Сьогодні завершується дводенний візит Президента України до Румунії. Віктор Ющенко провів серію зустрічей з усіма вищими посадовцями сусідньої країни, включно з президентом, прем’єром, спікерами двох палат парламенту, а також патріархом Румунської православної церкви Даніелем.

Лишайте посади, знімайте погони

Лишайте посади, знімайте погони

Важким видався минулий понеділок для деяких одіозних екс–керманичів Служби безпеки. Спочатку Президент Віктор Ющенко звільнив Ігоря Дріжчаного з посади заступника секретаря Ради національної безпеки і оборони України. Відповідний указ глави держави було оприлюднено на сайті Президента. Нагадаємо, що пан Дріжчаний обіймав цю посаду з 30 листопада 2006 року — відтоді, як його було звільнено з посади голови СБУ.

Всі статті рубрики