Не лізь у мій комп’ютер!

Не лізь у мій комп’ютер!

Інтернет–асоціація України, яка об’єднує понад 80 підприємств та організацій, що працюють в галузі інформаційних технологій і телекомунікацій, звернулася до Президента з проханням скасувати постанову Кабінету Міністрів №1169. Ця постанова майже безперешкодно дозволяє правоохоронцям одержати доступ до конфіденційних даних громадян. ІнАУ називає цей документ антиконституційним і таким, що порушує базові права громадян.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У Центрвиборчкомі рахувати вміють

У Центрвиборчкомі рахувати вміють

Вищий адміністративний суд України не виявив у діях Центральної виборчої комісії порушень при встановленні результатів дострокових парламентських виборів, які відбулися 30 вересня. Таку ухвалу оголосила в четвер пізно ввечері колегія суддів ВАСУ, відмовивши у задоволенні позовних вимог п’ятьом політичним партіям, повідомляє УНІАН.

«Наукового клубу» не буде

«Наукового клубу» не буде

Блок «Наша Україна — Народна самооборона» не проводитиме з БЮТ «круглих столів», аби розв’язати суперечливі питання у коаліційній угоді (й не тільки). Як повідомляла «УМ» у вчорашньому номері, з такою пропозицією виступила одна зі складових «НУНС» — Українська республіканська партія «Собор». Однак «куратор» юридичних питань «помаранчевого» блоку, кандидат у народні депутати Микола Оніщук ставиться до запропонованої «соборівцями» перспективи вельми скептично. «Проводити конференції, «круглі столи» — просто витрата часу, оскільки це не науковий клуб», — цитує Оніщука агенція «Інтерфакс–Україна».

Всі статті рубрики