Двійко виборів за квартал?

Двійко виборів за квартал?

Лідери Блоку Юлії Тимошенко та «Нашої України — Народної самооборони» домовилися про те, що позачергові вибори мера Києва і депутатів Київради мають відбутися ще до кінця цього року. Це закріплено в проекті закону «Про призначення позачергових виборів депутатів Київської міської ради і київського міського голови», який «НУНС» і БЮТ мають намір прийняти в числі першочергових після початку роботи нової Верховної Ради, пише газета «Коммєрсант–Україна».

Завдання для переможців

Завдання для переможців

Інтелігенція та студентство закликають Президента та переможців парламентських виборів провести люстрацію фальсифікаторів виборів та сепаратистів. «Треба ухвалити закон, який заборонить займати посади у виборчих комісіях, на державній службі, в адміністраціях навчальних закладів особам, визнаним судом причетними до виборчих фальсифікацій або закликів до сепаратизму», — йдеться у зверненні, під яким підписалася низка науковців, митців, політиків, студентських активістів тощо. Ініціаторами звернення виступила громадська організація «Студентське братство».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Тягнемо–потягнемо, витягнути не хочемо

Тягнемо–потягнемо, витягнути не хочемо

У неділю Вищий адміністративний суд України почав розгляд справи за позовом п’яти політичних сил — Соцпартії, прогресивних соціалістів Наталії Вітренко, КПУ, Всеукраїнської партії народної довіри та Партії вільних демократів. Як і передбачали експерти, усі ці позови були об’єднані в одне провадження, позаяк вимоги незгодних із результатами виборів по суті однакові: визнати неправомірними дії Центральної виборчої комісії і провести перерахунок голосів.

Всі статті рубрики