Готелі й стадіони будуть

Готелі й стадіони будуть

Спорудження стадіонів, готелів, доріг, аеропортів, соціального житла сьогодні стали першочерговими завданнями в процесі підготовки до «Євро–2012» в Україні. Ці питання, зокрема, обговорювалися під час роботи Міжнародного інвестиційного форуму «ЄВРО–2012: Україно, вперед!», що відбувся у Львові. В його роботі взяло участь 500 представників фірм Європи, Азії та США. Схожі проблеми постали також і перед польськими колегами, з якими львів’яни домовились про організацію спільного проекту з обміну інформацією щодо «Євро–2012». Проект передбачає відкриття спеціалізованих інформаційних та координаційних центрів. Ці структури сформують ще й тому, що, за словами мера Львова Андрія Садового, міська влада Львова взяла на себе функції міста–координатора під час проведення чемпіонату.

Козача пристань для туристів

Козача пристань для туристів

В області триває підготовка до проведення тут одразу двох футбольних чемпіонатів — молодіжного «Євро–2009» та «дорослого» «Євро–2012». Причому разючі зміни невдовзі відчують і господарі, і гості краю. Зокрема, аби «цивілізовано» зустріти останніх, при обласній бібліотеці імені Крупської буде створено туристично–інформаційний центр. Також забезпечуватимуть приїжджих усією інформацією про цікаві тутешні місця та об’єкти електронні центри, встановлені в аеропорту, на вокзалах та в готелях. Тобто, схоже, нині робиться все, аби в майбутньому Донеччина пережила справжній туристичний «бум».

Реве та стогне в Казантипі

Реве та стогне в Казантипі

Подія, на яку гостро відреагувала Кримська республіканська асоціація «Екологія і світ», — зйомки нового фільму російським кінорежисером Федором Бондарчуком вартістю 29 мільйонів доларів за романом братів Стругацьких «Заселений острів». Точніше, тієї частини проекту, який знімався у Казантипському природному заповіднику на березі Азовського моря. Виявляється, там під час натурних зйомок наприкінці минулого місяця росіяни влаштували батальні сцени фантастичного майбутнього, але з цілком реальними вибухами і стріляниною та навалою бронетехніки.

Всі статті рубрики