Енергобезпека — з литвинами

Енергобезпека — з литвинами

У столиці Литви вчора й сьогодні відбувається так званий Енергетичний саміт — Вільнюська конференція з питань енергетичної безпеки–2007 «Відповідальна енергетика для відповідальних партнерів». У цьому заході бере участь і Президент України Віктор Ющенко. Загалом на конференції, яка є продовженням Краківського саміту (травень 2007), працюють делегації із майже 20 країн. Окрім Ющенка й президента Литви Адамкуса, на конференції главами держав представлені також Польща, Латвія, Румунія, Грузія й Азербайджан. Від Євросоюзу — комісар з питань енергетики.

«Прорив» у законі

«Прорив» у законі

Блок Юлії Тимошенко та «Наша Україна — Народна самооборона» у рамках переговорів про створення коаліції сформували робочі групи і доручили їм підготовку кількох напрямків. Одні займатимуться програмними документами майбутньої коаліції та уряду. Інші розроблятимуть законопроекти, які належить прийняти одразу після початку діяльності нової Верховної Ради.

Не «тіпа вандалізм»

Не «тіпа вандалізм»

Представники горезвісної Євразійської спілки молоді знову нагадали Харкову про своє існування. Цього разу підпільне, оскільки Адміністративний суд міста після знищення Євразійською спілкою молоді пам’ятника воїнам УПА у Молодіжному парку заборонив її діяльність на теренах регіону. Деякі активісти організації після зимового вироку навіть змушені були просити політичного притулку в Росії.

Всі статті рубрики