А тепер викличте сюди Януковича...

А тепер викличте сюди Януковича...

Перемовини про газовий борг України, який росіяни цілком випадково відкрили для себе напередодні можливого формування «помаранчевої» коаліції, наразі у глухому куті. Причому в куті перебуває саме наша держава: стратегічний партнер вимагає або негайно віддати йому 1,3 мільярда доларів, або частину газу в наших сховищах — рівно на цю суму. Як елемент прискорення переговорного процесу з’явилася непідтверджена, але розтиражована інформація: «Газпром», буцімто, готується продавати нам газ у півтора раза дорожче.

Навіть гараж — і той порожній

Навіть гараж — і той порожній

Тяжко–важко в світі жити лідерам політичних сил. Голі–босі, мотаються вони Україною у чужих «Мерседесах», не маючи навіть однокімнатної «готельки», щоб по поверненні було де прихилити втомлену зустрічами з виборцями голову... Це — враження від перегляду деяких декларацій про доходи, які оприлюднили наші мега–політики.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Працюємо п’ятиденками

Працюємо п’ятиденками

До переговорів про формування коаліції долучився Президент Віктор Ющенко. Учора в секретаріаті глави держави була запланована його зустріч та лідерів політичних сил, які подолали виборчий бар’єр. Консультації розпочалися о 15–й годині. Тема переговорів — стан реалізації домовленостей щодо формування парламентської коаліції та встановлення формату відносин між владою та опозицією. Принаймні так визначає спрямованість домовленостей інтернет–сайт Президента.

Всі статті рубрики