Спільна пам’ять для Франції, України і всієї Європи

Спільна пам’ять для Франції, України і всієї Європи

Учора Віктор Ющенко уперше зустрівся з Ніколя Саркозі після обрання того президентом Франції. Зустріч відбулася в Єлисейському палаці у Парижі. Там же Ющенко несподівано зустрів екс­президента США Біла Клінтона.

Життя і смерть Джона Ешлі

Життя і смерть Джона Ешлі

Черговий кривавий ексцес із зброєю, яка більш­менш вільно продається у США: в містечку Александрія (штат Луїзіана) пенсіонер увірвався в офіс юридичної фірми, поранив п’ятьох її співробітників і забарикадувався в будівлі. Один із поранених перебуває зараз на межі між життям і смертю, передає «Ассошіейтед пресс».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Коні не винна

Коні не винна

«Кращому другові президента — собаці Коні», — такий напис з’явиться у петербурзькому дворику, де в майбутньому «аборигени» планують встановити пам’ятник улюбленцю Володимира Путіна — лабрадору на ім’я Коні Полгрейв. 7 жовтня, саме в день народження президента Росії, мешканці Приморського району його рідного міста намітили «сходку», під час якої приймуть звернення до художників та скульпторів СанктПетербурга — розробити варіанти пам’ятника собаці Коні. Про це повідомляє тамтешній сайт «Фонтанка.ру». І уточнює: місце навколо ще не існуючого постаменту вдячні земляки хочуть обнести витонченою кованою огорожею. Красиво буде!

Всі статті рубрики