Саакашвілі пояснив, чому виліз на дах під час обшуку: Хотів подзвонити

13:47, 25.01.2018
Саакашвілі пояснив, чому виліз на дах під час обшуку: Хотів подзвонити

За словами Саакашвілі, він сазав, що вони усі впадуть, якщо до нього наблизяться силовики

Лідер партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі заявив, що виліз на дах багатоповерхівки, коли його намагались затримати правоохоронці, щоб подзвонити. Про це Саакащвілі розповів  в інтерв'ю DW.
 
На запитання журналіста Тіма Себастіана, навіщо він обіцяв об'єднати всі опозиційні сили проти президента, а потім погрожував кинутися з даху багатоповерхівки, Саакашвілі відповів, що це не зовсім правда.
 
"Я не викинувся. Я говорив їм, що якщо вони підійдуть і спробують одягти на мене кайданки, ми всі впадемо. І це справді була правда", - сказав лідер "РНС".
 
"Але я підвівся на дах, тому що мій мобільний телефон глушили і я повинен був подзвонити людям. Це був абсолютно прагматичний крок. Повідомлення можна було відправити лише на краю даху. Так в наші дні працює мобільний зв'язок", - сказав Саакашвілі.
 
На коментар журналіста, що це схоже на якийсь "вуличний театр" і що багато людей підозрюють, ніби він втратив зв'язок із реальністю, Саакашвілі відповів:
 
"Ні, це не про мене".
 
Як повідомляла "УМ", 5 грудня у квартиру Міхеїла Саакашвілі прийшли з обшуком силовики. Сам Саакашвілі заліз на дах будинку.