Секрет полішинеля Саакашвілі

Секрет полішинеля Саакашвілі

Ще ніколи Штірліц (читай — Гройсман) не був таким близьким у Вінниці до провалу, як після першого туру виборів мера обласного центру. Те, що його ставленик, в.о. міського голови Сергій Моргунов, не став мером у першому турі голосування, змусило неабияк похвилюватись команду Гройсмана.

«Рука Москви» в Новомосковську

«Рука Москви» в Новомосковську

Тріумфальне повернення на посаду міського голови Новомосковська Віктора Літвіщенка, який переміг на нинішніх виборах, скасовано. Зроблено це за скаргою опонентки переможця Вікторії Шилової, яку за серйозну суперницю навіть не хочеться сприймати.

Уміти програвати

Уміти програвати

У Черкасах вибори міського голови закінчилися несподіванкою. Чинний мер Серій Одарич, кандидат від Партії вільних демократів, який три терміни поспіль керував містом і в першому турі став лідером виборчих перегонів, у другому раптом зазнав поразки.

Один серед чужих

Один серед чужих

Здається, ще на жодних місцевих виборах у Луцьку не було такої жорсткої боротьби за крісло міського голови, як нині. У двобої за нього зійшлися представник БПП «Солідарність», діючий голова Микола Романюк, та представник УКРОПу і ставленник відомого луцького олігарха Ігоря Палиці Олександр Товстенюк.

Кінець епохи «батька й сина»?

Кінець епохи «батька й сина»?

Минулої неділі повторне голосування за міських голів відбулося у п’яти містах Дніпропетровщини — Кривому Розі, Павлограді, Нiкополi, Днiпродзержинську й самому обласному центрі. У кожному воно мало свою специфіку, хоча скрізь до другого туру потрапили висуванці «Опозиційного блоку».

Всі статті рубрики