Полювання на інкасаторів

Полювання на інкасаторів

В Одеській області Служба безпеки спільно з військовою прокуратурою затримала злочинців, які здійснювали розбійні напади на інкасаторів. Зокрема, шестеро бандитів намагалися пограбувати автомобіль одного з одеських підприємств, що віз до Києва півтора мільйона гривень в іноземній валюті та бухгалтерську документацію.

Моторний електробус

Моторний електробус

Уже в листопаді — після тестування — на вулиці Львова виїде перший електробус, який тільки но презентували. Зібрали цей для України диво-засіб пересування у цехах львівського концерну «Електрон». Коштує він 9 млн. грн. Цей екологічно чистий вид транспорту, який використовує лише електроенергію, може перевозити до 100 пасажирів, розвиває швидкість до 70 км/год.

Чисто — де не смітять

Чисто — де не смітять

Тепер усім любителям кидати сміття під ноги собі та оточуючим чи клеїти свої оголошення на все, що не рухається, треба добре подумати, перш ніж зробити це знову. Адже підприємців, які погано утримують ввірену їм територію, чи осіб, котрі захламлюють її недоречною рекламою, вирішили штрафувати.

Крилаті піхотинці

Крилаті піхотинці

До нагородження орденом «За мужність» представлено відразу трьох українських десантників, які несуть службу в Генічеському районі, недалеко від КПП «Чонгар». Високу нагороду солдати отримали за знищення повітряного шпигуна супротивника.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Пошук рятівного статусу

Пошук рятівного статусу

Учора Голосіївський райсуд Києва почав розглядати по суті справу проти двох російських спецпризначенців — Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва. Російським ГРУшникам, котрих затримали ще в травні в Луганській області, інкримінують розв’язування та підготовку війни на Донбасі, участь у терористичній організації, незаконний перетин кордону, контрабанду і незаконне провезення зброї. Їм загрожує від 10 років ув’язнення до довічного.

Бойовики літати хочуть

Бойовики літати хочуть

На Донбасі продовжується ескалація збройного конфлікту: лише позаминулої доби бойовики понад 50 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. «Сили АТО застосовують адекватні заходи для нейтралізації вогневих точок противника, — каже речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов. — Ми використовуємо і політичний, і силовий ресурс. Сили АТО мають достатньо засобів для захиту у випадку прицільного вогню».

Три намети

Три намети

Дев’ятого листопада ввечері у Вінниці представники трьох партій: «Батьківщини», «Свободи» та «Партії пенсіонерів» почали пікетувати мерію. Влада дає чимало приводів для критики. Тому обраний лозунг протестувальників, що зображений на десятиметровому транспаранті, «Ми проти корупції та комунального геноциду», — не пафосна кричалка, а буденна реальність більшості. Наразі організатори встановили лише три намети, але сподіваються, що їх буде більше.

Всі статті рубрики