Ми з Надією

Ми з Надією

Учора, 10 липня, обласний суд Воронежа ухвалив залишити під арештом українську льотчицю Надію Савченко щонайменше до 30 серпня. Про результати розгляду апеляційної скарги захисту Савченко повідомила «Інтерфаксу» прес-секретар облсуду Лада Петіна.

Вiдповiдальнi за державу

Вiдповiдальнi за державу

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цього тижня 15-річний ювілей відзначає найбільша партія України — «Батьківщина». Вона була заснована 9 липня далекого 1999 року, і відтоді її незмінно очолює Юлія Тимошенко. Завдяки харизмі та наполегливості свого лідера партія, яка починалася з купки ентузіастів, перетворилася на найпотужнішу в Україні структуру.

Владика Євстратій (Зоря): Бог не допустив приїзду патрiарха Кирила

Владика Євстратій (Зоря): Бог не допустив приїзду патрiарха Кирила

Смерть митрополита Володимира оголила київський престол московської церкви. Той, хто посяде його в результаті виборів 13 серпня, визначатиме подальшу політику УПЦ МП. А ця «структура» є традиційно проблемною для України. Близькість чи віддаленість престолоблюстителя від його безпосереднього «керівника» — патрiарха Кирила, його поміркованість чи заангажованість у політику Москви стануть мірилом подальшого церковного сепаратизму УПЦ МП.

Згадати все

Згадати все

Уже покійна Леся Гонгадзе часто повторювала, що справу про вбивство її сина розслідували при стількох-то президентах, очільниках ГПУ, керівниках СБУ та МВС, а толку з того як не було, так і нема. Нині до низки чиновників першого рангу, готових запустити слідство на новий виток, долучається й теперішній Генпрокурор.

Всі статті рубрики