Життя після життя

Життя після життя

Ранок четверга. Сцена Майдану порожня, на великому екрані йде трансляція засідання Верховної Ради, кілька сотень людей прогулюються Хрещатиком, п’ють каву в паперових стаканчиках iз «кофебусів»,часом зупиняються, щоб послухати спікерів або роздивитися експонати польового музею злочинів «Беркута».

Маски — геть!

Маски — геть!

Після того як у Києві та інших регіонах країни на установи та приватні садиби колишніх можновладців почастішали озброєні напади людей у масках, які називають себе Самообороною Майдану, керівники справжньої Самооборони нарешті вирішили запровадити нові правила.

Місто майданів

Місто майданів

Голова облдержадміністрації Михайло Добкін у середу написав заяву про відставку, бо не передумав йти у президенти. До офіційного призначення нового керівника області ці обов’язки виконуватиме нинішній перший заступник Валентин Дулуб.

На Першому — трохи Громадського

На Першому — трохи Громадського

Із середи в ефірі Першого Національного показують студійні розмови, які ведуть журналісти інтернет–каналу Громадське ТБ. Команді, головним редактором якої є Роман Скрипін, Національна телерадіокампанія України на безоплатній основі надала можливість транслювати інформаційно–суспільні блоки з 10.00 до 12.00, з 15.00 до 17.00 та з 19.00 до 22.00, без врізання у них реклами, із збереженням маркування, титрування.

Навіщо в Криму використовують «тушку» Януковича

Навіщо в Криму використовують «тушку» Януковича

Будівля парламенту, окупована озброєними професіоналами, ймовірно, «беркутівцями», десятки російських БТРів на дорогах, військові кораблі Балтійського флоту РФ, що передислоковуються в Чорне море, блок–пости на перекопському перешийку, які впускають на півострів лише автівки з місцевими номерами (щоб не приїхали «бандерівці») — усе це вчорашні реалії Криму.

Всі статті рубрики