Наша надія й «Оплот»

Наша надія й «Оплот»

Харківське державне підприємство «Завод імені Малишева» планує зменшити свою залежність від постачальників iз країн СНД, створивши замкнутий цикл виробництва броньованих військових машин. «Ми хочемо освоїти на заводі виробництво гармат, катків, гусениць та інших виробів, — повідомив гендиректор підприємства Вадим Федосов.

Міліціонери з браслетами

Міліціонери з браслетами

У трагічній історії у місті Сміла Черкаської області, коли під час арешту місцевого жителя Василя Врадія було вбито 21–річного молодшого лейтенанта В’ячеслава Безпалого («УМ» про це розповідала) — чергове продовження: там заарештовано трьох місцевих міліціонерів.

Не розминувся з возом

Не розминувся з возом

На сільській дорозі у Драбівському районі дивним чином не розминувся з возом оперуповноважений сектору карного розшуку місцевого райвідділу міліції, який був за кермом службової автівки. Таке зіткнення з гужовим транспортом коштувало 42–річному їздовому життя — він помер у районній лікарні.

Брезентовий намет на сімох

Брезентовий намет на сімох

Уже другий рік б’ється за право мати свій дах над головою багатодітна родина Сорокіних iз Херсона. На початку серпня справа нарешті «зрушила з місця»: чиновники пригрозили здати малолітніх дівчаток до притулку!

Всі статті рубрики