Врадіївці «спокусили»

Врадіївці «спокусили»

Дивна історія трапилася у суботу в Жашкові. Біля райвідділу міліції, де мітингували захисники Врадіївки, які прямують до столиці пішим маршем протесту, місцевий капітан міліції Максим Гнєвуш написав рапорт про відставку. Зробив це чоловік після того, як учасники врадіївської ходи помітили, що правоохоронець веде за ними відеоспостереження. На запитання, навіщо він це робить, міліціонер у цивільному пояснив, що таким є завдання його начальства. Натомість начальник райвідділу відхрестився від підлеглого, заявивши, що не ставив йому таке завдання. Тоді міліціонер–«кінохронік» написав рапорт про звільнення за власним бажанням.

Трагічний фінал «справи Врадія»

Трагічний фінал «справи Врадія»

Трагічне продовження історії про безвісти зниклого жителя міста Сміла Василя Врадія, про яку розповідала «УМ». Він мав прийти на засідання суду як потерпілий у кримінальному провадженні стосовно трьох оперуповноважених тамтешнього міськвідділу міліції, які катували його струмом (кримінальне провадження за цим фактом передано для розслідування слідчим органам прокуратури Черкаської області). Але в п’ятницю смілянським правоохоронцям удалося дізнатися місцезнаходження цього чоловіка, вони виїхали за вказаною адресою, оскільки, як стверджують, підозрювали його у крадіжці. «Не чекаючи опору від розшукуваного, правоохоронці виїхали без зброї. При спробі підійти до чоловіка, той кинувся на одного з міліціонерів iз ножем і завдав йому кілька ударів. Рани виявилися несумісними з життям. Розуміючи, що йому не уникнути відповідальності, він утік iз місця злочину і згодом покінчив життя самогубством», — повідомляє прес–служба Черкаської обласної міліції. У цій сутичці постраждав ще один міліціонер, який одержав тілесні ушкодження.

Атака великої ведмедиці

Атака великої ведмедиці

Увечері минулої суботи до Верховинської центральної районної лікарні госпіталізували 25–річну мешканку віддаленого карпатського присілку Волова, розташованого неподалік Кривопільського перевалу (висота близько 1 тис. метрів над рівнем моря). З’ясувалося, що молода горянка Люба разом із мамою збирала ягоди на узліссі, як раптом на неї напала й повалила на землю ведмедиця, що вискочила із чагарника. Поруч iз нею бігло мале ведмежа. На щастя, неподалік була старша жінка, яка зчинила галас. Від розпачливого людського крику клишонога нападниця із малям кинулася навтьоки.

Пече i заливає

Пече i заливає

Україна ризикує перетворитися на Колорадо. Там кілька днів тому розгорілися пожежі, які знищили майже сто житлових будинків. «Така загроза актуальна вже кілька місяців, — розповіли «УМ» у Державній службі з над­звичайних ситуацій. — Літо — взагалі пожежонебезпечний період. Щороку в лісах фіксуємо близько двох тисяч пожеж, що завдає нашій державі збитків на мільйони гривень».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Битий «Шлях»

Битий «Шлях»

«Маленька Врадіївка» у Києві: у п’ятницю надвечір понад півсотні активістів разом iз представниками радикальних партій та рухів штурмували Святошинський міліцейський райвідділок столиці. Результат бою: одна з «нападниць», яку вдарив страж порядку, потрапила до шпиталю, а МВС заявляє про 11 постраждалих у сутичці міліціонерів. Депутати від опозиції, яким вдалося прорватися у шпиталь, де перебувають начебто постраждалі захисники райвідділку, стверджують: міліціонери симулюють свої поранення. Святошинський штурм став приводом для карального відомства «закрутити гайки» співвітчизникам, котрі, обурені свавіллям міліції, все частіше йдуть на силові акції проти «правопохоронців».

Всі статті рубрики