Протоптаною стежкою кваліфікації

Протоптаною стежкою кваліфікації

Як відзначив Анатолій Тимощук, перемоги над збірними Польщі та Молдови лише повернули українській збірній надію на боротьбу за вихід на чемпіонат світу–2014. Водночас окремі європейські команди після березневих матчів відбору практично гарантували собі поїздку на бразильський «мундіаль».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Але Молдаванка і Пересип знають, як долати молдаван!

Але Молдаванка і Пересип знають, як долати молдаван!

Ставши на тренерський місток збірної України, Михайло Фоменко змінив гру національної команди до невпізнаваності. Такого натхнення та наполегливості, яке продемонстрували наші збірники в п’ятничному поєдинку з Польщею та в позавчорашньому протиборстві з Молдовою, вже давно не доводилося бачити у їх виконанні.

У цих матчах українські футболісти спростували тезу вболівальників, які говорили, що національна збірна грає в нудний, нецікавий і навіть «древній» футбол. Проти поляків, а особливо проти молдаван, коли рахунок на табло довго залишався нічийним, підопічні Фоменка діяли агресивно, заповзято та безкомпромісно. Власне, так, як налаштовував наставник. «Хто виграє боротьбу, той досягає необхідного результату», — говорив у день «відкритих дверей» у Кончі­Заспі Михайло Іванович.

Узявши «з боями» шість очок у перших двох офіційних матчах із Фоменком на чолі, наша збірна зберегла шанси на путівку на бразильський «мундіаль»­2014. Вони тепер не такі й низькі, як здавалося взимку.

Всі статті рубрики