«Ми з Аришею вже вдома»

«Ми з Аришею вже вдома»

Через три місяці вийшла з коми трирічна дівчинка, яка впала з висоти третього поверху в одному з торговельно–розважальних центрів Херсона. За словами лікарів, те, що дівчинка вижила з такими травмами, — диво.

Поліцейська педагогіка

Поліцейська педагогіка

Із нового навчального року вчити прикарпатських школярів уму–розуму разом із традиційними педагогами зможуть і правоохоронці. Принаймні таке нововведення — запровадження у школах посад офіцерів поліції — передбачає реалізація в області міжнародного проекту «Ювенальна юстиція», ініційо­ваного амбасадою Канади. Ця північноамериканська країна має багаторічний досвід успішного залучення поліцейських до процесу виховання дітей із так званих груп ризику. Канадські «копи» не тільки вгамовують тамтешніх «важких підлітків», а й стоять на сторожі прав дітей.

Старе кіно

Старе кіно

Адміністрація Міжнародного кінофестивалю «Харківський бузок» оголосила збір документів та речей, які потенційно можуть стати експонатами Музею кінематографічної історії Харкова. Останній уже незабаром буде відкрито у приміщенні найстарішого кінотеатру міста «Бомер», де наразі проводять ремонт у спеціально відведених кімнатах.

«Німці» в українських деталях

«Німці» в українських деталях

У Чернівці навідались представники німецької компанії Sumitomo Electric Bordnetze Gmbh. Під час їхнього приїзду йшлося про презентацію проекту розміщення виробництва провідникової продукції Sumitomo Electric Bordnetze Gmbh для німецьких автомобілів «Фольксваген Гольф7» та «Aуді A4».

Всі статті рубрики